Klik sini walaupun skali..

Klik Utk Duit Tabung..

Nak tahu ade apa..? Klik Sini.. :)

Wednesday, May 29, 2013

WW: Besday anak jiran malam tadi

Assalamualaikum..

WW hari ni kan... baru nak join WW ni.. so layan gambar ye...

Malam tadi ada majlis hari jadi anak jiran wat kat dewan apartment rumah aku tu... 



Antara hadiah yang di beri untuk besday boy..



Jiran dan kawan-kawan yang sedang menghidangkan makanan..
Mee kari, Nasi ayam, bihun goreng, kuih muih, kek gula hangus dan etc



Agar-agar dan kek gula hangus.. 



Tengah isi mee dlm mangkok.. ramai2 membantu..



1 hidangan yang paling banyak.. bihun goreng.. 1 periuk besar punyaaaa...!!! 



Goodies bag untuk para tetamu... thanks tuan rumah.. :)



me with intan.. we are same age.. but nape i look older than her?
uwaaaaaa!!!!


Hahaha.. eksyen je ni... kononnya rajin.. 



Kek besday boy... Alif Aiman yang ke-5 tahun..



Besday boy tengah tiup lilin.. (kanan tu)



Mee kari... :) 



Kek dan sedikit pencuci mulut... sedap kek gula hangus tu..



Kuah mee kari + sup untuk nasi ayam..


Ok.. tu je.. Opppssss dah banyak gak aku tulis walaupun WW kan..

Sabor jer le.. aku kan jenis nak cakap banyak... rasa tak puas lak hari ni cakap sikit.. 



23 comments:

  1. Assalam nani..
    kat bawah apartment ade dewan yer..kat tpt dl rsnya ade surau jer kot..heheh..
    sedapnya kan jamuan tuh mcm2 ade..kena kosongkan perut betul2 tuh sblm pergi..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wassalam ummu...
      aah.. bawah apartment nani ada dewan.. rumah nani betul2 depan dewan..
      memang kena kosongkan perut.. last makan kul 1pm tu kat opis.. sampai ke jamuan ni kul 9pm kebulur macam apa tah.. hahaha

      Delete
  2. wah meriah banyak nya makanannnnn

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu dik.. memang meriah.. so gantung periuk la malam tadi..

      Delete
  3. ni bkn WW nih dh terlebih word ni kak... aduh2 bestnyer.... senang bt kt dewan tak la kecah umah kn

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu dik.. dah asal nak membisu.. tapi banyak words kuar.. kah kah kah.. sabor je le..

      Delete
  4. wah..dah macam kenduri ni...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah kniedaz.. lebih kurang la tu.. mmg happening...

      Delete
  5. wah wah...mcm2 ada..best kan gitu dapat cuti dapur kat umah sambil kumpul makan ramai2 gader2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu.. kiranya smlm tak masak ler kita.. :D

      Delete
  6. suke birthday cake, cantikla decorationnya

    ReplyDelete
  7. bestnye. mknn pun nampak sedap. mcm2 pulak tu..

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum Kak,
    Wahhh tak pernah tengok besday semeriah mcm ni.. huuu terliur tengok banyaknya makanan tu.. hee nasib baik la jauh.. boleh telan air liur je la ni. :p

    ReplyDelete
  9. meriah kalo pegi busday party...

    **kasut jellybunny tu sedap pki..tk sakit pn..yg design pink tu rm69

    ReplyDelete
  10. salam nani..

    bestnya..banyak betul menu tu kan..selalu time gini memang perlu kosongkan perut supaya dapat makan banyak2..hihi..

    ReplyDelete
  11. as-salam
    sronok ye pi mkan2.
    semua mengenyangkan ..
    paling suka nasi ayam n bihun sup

    kueh bunga pudak
    *akak, maksud akak potong tu, belah nak tgk isi dalam ke?
    *sy nak buat caranya.. tak kot.. rasa rumit.
    *kena pi umh org yg buat tu.. tp ntah bile..

    ReplyDelete
  12. happy besday boy.. =)
    comelnya kek dia.. sedapnya ada mkan2 sekali..

    ReplyDelete
  13. Baru dapat kenal dengan tuan empunya blog...hehe
    Macam macam ada..... tidur penuh kekenyanganlah malam tu yeh Jas...hehe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meNGOMEN di sini, dan insyaALLAH saya akan berkunjung balas ke rumah anda jika kelapangan.. Syukran syukran.. anda memang sweet litter pie saya.. :)