Klik sini walaupun skali..

Klik Utk Duit Tabung..

Nak tahu ade apa..? Klik Sini.. :)

Monday, January 31, 2011

LAPAR!





GAMBAR RENUNGAN SAHAJA.... !



Laparrrrrr............

Time lapar2 ni yang aku teringat macam2 nak  makan...
tadi banyak sangat keje... lepas tu gi sana sini.. jalan KL
sana JEMMMMM gilERRrrrrrr... so tersekat merata2 tempat..
konon nak balik opis after lunch.. aleh2.. lepas kul 4.30pm
baru sampai.. terpaksa aku apply half day gak.. :(
ape pun keje dah settle... :) alhamdullillah...


Balik ni tak tau kul bape lak nak sampai umah... yang
HARUSSSS korang tahu... aku akan beli tapau dulu.. dah
tak tahan sangat nak tunggu time-ups ni.. kul 6pm baru
leh kuar dari opis hari ni.. sebab aku dah kuar tadi kul 11.30am..
and masuk 4.30pm.. and kena tunggu another 1/2 jam lagi
dari sekarang ke pukul 6pm...


Pada yang dah CUTI EsokkkkKKK tu.. SELAMAT BERCUTI..
and sape2 yang KEJEEEE (cam aku) selamat BEKERJA...!
and jangan ingat nak curik2 kuar and curik2 tulang ke... !
*especially aku!... (tengah MOTIVATE diri sendiri)
sape2 yang rasa dia satu hati sejiwa cam aku ni...
nasihat ni amat berguna... :) *sengaja tengah bagi nasihat
kat diri sendiri.. :) WOKEYYYY..


SELAMAT untuk semuanya..
HATI2 untuk yang pulang ke kampung...
kepulangan anda di NANTI!
bukan untuk di TANGISI !
INGAT.. pandu cermat JIWA Selamat..
nasihat dari saya...
"MAJU SUKAN UNTUK NEGARA"









Quick apdet for today morning..




Assalamualaikum....


Susah ke bangun pagi hari ni? ehehe.. hujan seharian
semalam kan.. and sambung lagi pagi ni... memang
tak berhenti la hujan... sej0kkkk jangan cakap la...
tapi apa kan daya kan.. nak kena mas0k keje.. cuti nanti
hari Rabu pun still keje.. tapi b0s cakap leh half day..
janji tak t0lak cuti.. tak per la... :)
leh simpan cuti tu utk hari2 lain kan.. mana tau.. nanti2
kalau nak amik cuti lebih.. boleh la guna cuti2 yang bl0m
digunakan tu.. ehehehe.. tahun ni aku dah amik 1 hari
Anual Leave wooooo.... kena simpan and berjimat cermat
lepas ni... and kena banyak2 K0d0kut sket.. baru
cuti leh tahan.. kan.. :)


Okey.. tengah hari ni nak kuar gi Cheras Maluri...
lepas tu nak gi Kajang jap.. nak wat something... :)
nanti lepas lunch baru masuk opis balik.. harap2 bos
tak cari aku sblm petang... tak0t gak.. nak bende2
urgent lak nanti.. tetiba lak.. kan... :)


Okey... nanti petang aku sambung new story..
Bye.. :)
nak wat keje jap.. banyak bos tinggal kan atas
meja aku ni.. :) TATA






Friday, January 28, 2011

Giveaway Saya Nak Hadiah Nie



Nak Join klik SINI

nak TAG:-




Tecik Craft Giveaway



Sape2 nak join.. klik SINI

tarikh tutup ESOK... 29 FEB 2011

Hadiah SHAWL dari AANIE and bekfes aku...


Assalamualaikum... selamat hari Jumaat.. :)

pagi ni awal2 lagi dah terima bungkusan.. bungkusan
envelope kat atas tu.. :) eheheheh.. dah agak dah
sebab that guy said JassNani.. so mesti en.abe aanie..
sebab aanie pernah bagi tau kata dia nak antar adiah
G.A by hand.. sebab opis en.abe aanie dekat ngan opis
aku keje.. :) so ape lagi.. sukeeee sangat.. dapat adiah..
thankssss aanie.. muahhhhh 765 kali.. :) ehehe




buka dalam bungkusan tu.. ade ni.. aanie a.k.a mama adam..
thanksssss lagi.. ni G.A CUTI CUTI SEKOLAH.. :)
suke lagi.. :)


ni adiahnye.. SHAWL yang sangat lembut.. :)
wane wani.. cantek kenakan ngan baju kosong ni..
wane boleh multi-kaler kan.. :)



suke.. suke.. thankssss lagi aanie.. :)





ni pinggan kat atas tu.. nasi goreng ayam aku wat pagi
ni.. wat kat umah.. makan kat opis... :) nyumm nyumm..
pedasss bangettttt.. aduuuhhhhhh.... tapi tu la yang
kasi celik bijik mat0 kan.. :) suke makan pedas2..
tapi tak boleh amalkan selalu di waktu pagi.. nanti perut
tak sempat nak warm-UP kan.. kang tak pasal2 sakit
perut.. ekhkehekhekeh... :)


okey.. ni quick apdet aku pagi ni.. ade keje sket
nak abiskan.. kena wat by today.. nanti apa2
bila tak larat nak wat keje... aku masuk sini balik..
okeyyy.. ROJER... :)


TATA..

SELAMAT CUTI DI HARI MINGGU.. :)

Thursday, January 27, 2011

Hati Getah New Year Giveaway


okey... ni G.A dari rumah hatikuhatigetah.blogspot

sape2 nak join jom.. tarikh tutup 1/2/11

Yang kena TAG ialah:-





LUCKY LUCKY GIVEAWAY



G.A ni anjuran oleh:-

Tarikh tutup: 10 FEB 2011

bunga ros (tangkap time gi MAHA 2010)

jom ramai meriah kan G.A ni..
klik kat LINK atas tu.. baca syarat2 nya..
and boleh join lah.. OK..

Wallet pink pulakssss...


Assalamualaikum.... :) selamat pagi khamis... :)


PINK belako... PINK sokmo....
dulu tak de hEngat d0nia nak wane2 sweet ni.. d0lu2
zaman remaja.. suka wane2 dark belaka.. wane kegemaran
ialah HITAM, COKLAT.. kalau kata PINK.. alahai.. apesal pink..?
tak best arr ko suka wane PINK.. mana group kan.. :)
ha.. habis tu.. kata BRUTAL... ape kesssssssssss....


Sekarang dah jadi wanita melayu terakhir ni baru ingat
sweet2 kaler.. pink2 kaler.. peach2 kaler... kannnnnnn...
baru nampak sopan santun, budi bahasa, amalan mulia kan..
ehehehe.. sape sokong? angkat jari ANTU.. ehehehe..

Wallet baru.. semalam baru beli.. ni pun beli lepas 10 years
tak pernah tukar wallet tau.. dulu beli wallet yang tahan lama..
so 10 tahun pun still okeyyyyy tau.. cuma satu je yang
membuatkan aku tukar wallet baru ni.. sebabbbbbbb
tak boleh pin kan.. (kancing tu dah tak connect)
ehehehe.. lama tak? 10 tahun wei... kira lama tu.. korang
divide kan 10 years dengan rm89.90.. kira berbaloi2 wooooo..
kahkahkahkah.. *takkan nak devide camtu.. kahkahkahkah..
ni kira aku beli wallet ni.. setelah sekian lama idamkan
wallet panjang ni.. d0lu beli wallet yang lather ade nampak
corak kulit buaya lagi.. haha.. sekarang ni dompet tu aku
tak frame kan.. tapi aku simpan belakang frame kat shelf
rumah aku tu.. kakakakak.. lindung sket..

nanti kalau anak2 aku baca entry ni mesti diorang kata aku
ni K0duK0t kan... sebab 10 tahun baru tergerak nak tukar
wallet baru.. ahahah.. pakai wallet pun antik gitu.. :P
biar la.. ape anak2 nak ingat.. aku kan kedekut berjimat cermat. :P

nanti sambung.. K.. BYE...

Wednesday, January 26, 2011

Tenji 2 Bandar Puteri Puchong....

Assalamualaikum...

selamat pagi rabu semua.. :D
kan semalam aku citer pasal nak pi lunch kan.. satu opis
la pegi... tapi aku yang carikan tempat makan kali ni..
sebenarnya setiap tahun aku kena carikan tempat makan..
sebab kat opis ni aku sorang je melayu.. yang lain semua
berbangsa cina.. jadi diorang lepaskan tanggungjawab nak
cari kedai makan tu kat aku.. aku yang decide..

and kul 11am semalam aku dah booking.. aku dah call
TENJI 2 Bandar Puteri Puchong and wat reservation tuk
satu opis... and time wat reservation tu, aku memang tak
tanya berapa charge dia 1 kepala kan.. cuma search dalam
web rm77 untuk lunch... and aku masuk forum2 dalam web
juga.. memang macam2 la komen tentang TENJI 2 tu..
aku mula2 takot gak la.. kalau tak kena apa2 nanti.. diorang
mesti salahkan aku kan.. and pukul 1pm tu aku pun pi sana..
ala.. kurang 5 minit dari opis aku perjalanan tu.. dekat je..
tapi naik kete la.. kalau aku jalan kaki mau dekat 15 minit..
ehehe... :)

Then dah sampai TENJI 2 tu.. bagi tau reservation number..
and dapat 2 voucher sorang untuk Coconut Thailand..
kecil je cocunut Thailand tu.. tak besar mana pun.. tapi sedap..
fresh.. natural.. nyumm nyumm.. abis 2 biji aku minum..
ekekekeke... bagi aku komen2 kat restoran tu banyak yg
tak betul.. satu opis aku seronok and enjoy sangat makan
kat situ.. and tiram dia, sape kata tak fresh and smelly tu..
aku makan okey je.. and lady bos aku makan sampai 10
ekor tiram tau.. dia kata so fresh.. and sweet also... sooooo..
makanan kat situ sedap2.. macam2 ade..
western, seafood, tempayaki, sushi, steambot, tempura,
macam2 lagi lah.. boleh kata aku round semua part lah kat
sana aku makan.. kecuali steambot.. sebab aku dok ulang2
makan kat tempayaki section tu.. ehehehehe... sedapppp
salmon tempayaki tu.. mmg sedap... and western section
pun sedap sangat... kat western tu pun aku amik salmon stik
gak.. ehehehe.. and kat fresh seafood tu.. aku makan gak
tiram ala2 mr bean makan tu.. fresh gitu... :) nyummyyy..
so freshhhh.. sedapppp sangat.. :)


ni tiram yang aku letak sos dia.. and kat tepi ijau2
tu seaweed and kat dalam mangkok tu octopus.. kecil..
sedap.. semua sedap2 belaka... aku agak2 la makan
semalam sampai lebih pada 5, 6 pinggan gak kot..
kakakakakak...



ni egg toufu... steam... mmmm yang ni natural lah..
rasa tofu tu je la,.. alaaa.. nak makan fresh2 kan..


Kat desert section lak memang macam2 pilihan,
ada ais kacang, ada aiskrem, macam2 pilihan.. aku
amik gak semangkok eskrem tu.. eehehehe.. :) melantak
sakan wo semalam.. sampai tak ingat d0nia.. mana
tak nye.. dekat 3 jam kitorang makan kat situ.. ehehehe..
semua makan.. cheese kek, tiramisu, lycee moist, coklat
moist, tart durian.. huhhhh.. semua aku test.. ahaha..
kira aku makan lunch tu termasuk skali ngan makan dinner
tau.. sebab balik opis dekat kul 4pm tu dah tak larat dah..
and balik umah.. aku masak dinner pun aku tak sentuh..
ayam goreng la.. semua aku tak sentuh.... punya la
kenyang gila gila.. ehehe..


tapi pagi ni dah okey.. perut pun dah tak
sebuncit semalam.. and selesa sket pagi ni.. bekfes
tadi aku makan 3 ketul nuggets tempura ayam and
seketul karipap .. air cuppicino secawan.. and now perut
rasa selesa je.. :) tak jadi sedu sedan sebu cam semalam dah..


Okey.. bos besar dah berangkat gi singapore hari ni..
jadi hari ni kena keje sendiri.. semua orang kuar gi site..
tinggal aku je dalam opis ni.. :) alahaiii sunyi sepi lak.. :)


Bye.. TATA


Tuesday, January 25, 2011

DAH DAPAT BONUS lepas tu LUNCH lak....


Assalamualaikum... :)


Hai hai hai... apa khabar semua? ehehehe.. harap2 semua
baik2 belako yo... :) ehehe.. ape yang ceria sangat? hmmm
gambar di atas ialah bekfes aku pagi ni.. wat kat umah tadi..
tapi makan kat opis.. eheheh.. tu scramble egg, tomato, and
coselow... :) badan dah makin montok ni.. so kena la tahan nafsu
makan sket lepas ni.. kasi slow down sikit mood makan ni..
kalau makan selalu tak hENGat dOnia kan...
astaqfirullahhalazim... istifar juga bila teringat makanan.. :)
kehkehkehkeh.. :) :P


'

'

'

ni nak share pasal hari semalam.. iaitu 24hb Januari 2011...
morning time dok dalam opis semua masing2 wat keje je..
belaka2 bizi.. aku lak bizi depan pc lah.. macam biasa.. memang
aku ni 8 hours depan pc.. sampai aku terfikir lah.. pc ni ngan
aku memang dah sebati sangat... :) sejak aku masuk keje sini..
bos belikan pc ni.. untuk aku guna.. sampai la ni aku still guna
pc yang sama ni.. tapi dah beberapa kali dok apdet install baru kan..
ehehe.. *sampai terlintas dlm fikiran aku.. nanti aku resign pun
aku nak angkot pc ni skali.. tak kasi aku tembak dia.. kahkahkah..


wokey wokeyy.. berbalik pada cerita sebenar yg nak aku sampaikan..

semalam petang.. dalam pukul 1.40pm tu.. aku dah ade dlm opis..
sebab tapau je.. makan depan pc.. ehehe.. jadinya bos pompuan
aku merangkap account manager + director pun masuk opis...
teng teng teng.. mood aku down.. tapi dia dah kasi aku sesuatu..
iaitu... :) cheque... BONUSSsssssssss ... !!!!!
so cheque bonus tu belum sempat lagi aku bank-in kan..
sampai waktu ni still ade dlm handbag aku.. :)
ape? bape bulan? alaaaaaa... dah 6 tahun aku kat sini..
2 bulan lah.. nak naik 3 bulan tu aku tak tau bila... entah2
kena keje 10 tahun baru dapat 3 bulan bonus kot.. :(
ape pun.. aku amat2 bersyukur ke hadrat ilahi.. sebab ade
gak hati bos2 aku tu nak kasi BONUS 2 BULAN kat aku ni..
sebab aku ni antara staff yang kuat menentang dia... :) kehkehkeh..
aku kan tegas... kalau aku salah aku diam lah.. cuba kalau dia
suka2 cakap aku salah.. walaupun aku tak salah.. aku akan tentang
abis abisan sampai he will said ' i'm sorry nor... the past is past..
so buka buku baru.. haaaa!!! senang2 dia soh aku lupakan..
aku tau la.. aku ni lembut hati.. cepat leleh... tapi ko.. aku ni ade
prinsip gak.. yang betul di tegakkan.. kalau salah? takkan suka
suki nak kata betul kan? ehehe..


hehe... ape pun aku sangat2 bersyukur.. sebab dapat bonus..
alhamdullillah.. :) :)


hari ni lak.. pepagi dia datang (bos laki aku)... and dia tanya
pasal nak lunch together hari ni.. mangkok tul.. dah la aku on
diet... kahkahkah.. macam mane nak lunch together2 kan..
tapi tak per.. diet hari ni di tunda lah.. kita tunda ke ESOK!..
sebab ESOK bos aku akan berlepas ke Singapore... jadi.. sebab
tu dia nak makan lunch hari ni... ni lunch untuk tutup tahun...
untuk masyarakat cina.. sebelum menyambut CNY tu.. so
kena celebrate TUTUP TAHUN la... lepas CNY lak.. kena
celebrate BUKA TAHUN.. so lepas dia balik dari Singapore
nanti dah CNY.. jadi dah tak sempat nak tutup tahun bersama
staff kan.. :) suka suka... aku bercadang tengahhari ni nak
lunch kat TENJI RESTORAN kat BANDAR PUTERI PUCHONG..
tapi aku tak tau la.. bila tengok web ni.. TENJI FORUM tu..
macam2 la komen pasal TENJI yang aku kurang berkenan..
so korang rasa aku nak gi mane lunch ni? kalau BUMBU BALI
dah selalu sangat kitorang lunch kat sana.. so nak kelainan..
aku call CAFF ITALIAN FUSION.. tapi tak de orang angkat
phone.. so nak tahu macam mane pendapat korang..
boleh?

Monday, January 24, 2011

Hadiah dari Noor Si Kantan Merah...

Selamat petang semua....
tadi time nak turun tangga gi lunch.. aku
ternampak envelope pos ekspres ni dalam mail box..
terdetik jap 'apasal posmen ni malas sangat tak
hanatr sampai opis' huhhh.. :(
kalau la ilang camne? sebab kat entrance tu ade
4 mail box untuk lot tangga aku ni.. keje nak senang
je.. taruk semua kat situ.. lepas tu blah cam tu
je posmen tu.. :( geram gak..
tengok2 kat envelope tu. nama aku.. aaaaaa syok
sebab dapat adiah GA dari NOOR ehehe..
suka suka..


ni kat dalam nye.. :) comeyyyyyy sangat..
memang suke.. :) thankss NOOR ...


ni bentuk kete.. comeyyy.. i like it so much.. :)



ni lak bentuk kapal terbang.. wahhhhhh
tak pernah nampak paper klip comey ni..
memang pandai sangat sape yg cipta nye.. kan..
aku suka sangat.. thanksss NOOR ...

Roti Sosej dan nak cari rumah sewa.. ada?

Assalamualaikum ....

semalam petang.. balik dari cari rumah tu..
mula2 dah singgah makan lunch kat kedai siap2..
sebab dah letih sangat kan.. jangan la sapa2 minta
aku wat itu ini time balik nanti.. sebab aku dah tak
daya sangat.. letih kaki tekan pedal minyak tu..
jalan pun lagi laju ko.. aku bawa kete pun 20km/j je
cari rumah punya pasal.. kuar masuk taman.. sampai
mata pun naik juling tu.. hihi


petang dah lepas dah mandi and rehat2 tu.. aku
pun teringat kat yis aku beli tu.. ahaha.. teringin
lak nak wat roti sosej.. and start la menguli kat
dapur... sebab menguli ni tak lama kan.. :)
nanti nak menunggu doh naik tu yg dekat 1 jam gak..
eheh.. :) so lepas 1 jam tu start lak aku
canai2 ang letak sosej.. bakar pun tak lama.. cuma
25 minit je.. :) jadi la.. :)


kebetulan lak.. lepas asar tu.. adik tepon.. kata
nak datang puchong cari rumah area sini lak..
jadinya boleh la aku jamu diorang skali kan..
makan roti sosej ngan teh O panas.. :)
lagi pun time adik aku sampai tu.. area rumah aku
tu dah hujan.. jadi sedap la makan time
ujan2 tu kan.. :) abis gak 10 ketul roti
sosej ni aku wat.. :) cuma ni 1st time wat kan..
jadi aku nak perbaiki banyak lagi doh aku tu..
sebab aku tengok doh aku tu keras sket kat luar..
tapi lembut di dalam.. ermmm.. nanti kena
test wat lagi.. sampai berjaya.. tapi semalam
roti sosej tu mendapat kritikan baik2 belaka..
:) cam rupanye je tak de.. :)



kesah semalam.. adik aku yg dok balakong..
nak cari rumah sewa.. area puchong.. so pagi2
kitorang jumpa and sarapan kat Warong Kampung
area Pulau Meranti.. makan segala macam makanan
lah kat sana.. ehehe.. yang best nye kat situ..
laksa and mee kari dia... mmg sedap sangat.. kalau
makan sekali sure nak lagi.. and lagi.. :)


so lepas makan kitorang gerak 2 kete ni pegi
cari rumah sewa.. mula2 cari kat Taman Meranti
Indah.. tapi tak de.. ade pun 2 biji nak jual..
tuan rumah tak nak sewa.. :( tak per la.. kitorang
gerak and berpecah .. aku cari area puchong
perdana.. sampai dekat kul 2 petang.. tak de gak
nampak rumah nak sewa.. dasyat tul lah.. kul 10am
kuar.. sampai 2pm tak jumpa.. minyak kete rm20 pun
dah nampak signal.. hihi.. apa kan daya kan..
selalunya benda kita cari lah tak jumpa.. nanti
kalau dah dapat.. datang menimpa2 lak.. kan..


Sampai pagi ni pun masih nak cari rumah sewa
gak.. tadi dah dapat 2 biji.. double story
house kat Puchong Saujana.. rm600 sewanya..
petang ni nak jumpa owner skali ngan adik and
asben dia... tengok sama ada dia suka ke tak..
kesian dia.. sebab tuan rumah nak bagi rumah
yang dia duduk sekarang tu.. untuk anaknya yg dah
tak de rumah.. so tuan rumah lak tak kasi notis ..
mintak balik rumah before chinese new year..
mamposs nak cari ko.. masa pun suntuk.. next
week dah chinese new year kan..


Friday, January 21, 2011

Breakfast aku pagi ni...

assalamualaikum....

ni breakfast aku pagi ni.. minum pagi ni air
suam je.. malas nak bancuh2 air... tapi jap
lagi kul 11 ka.. sure aku wat nescafe panas secawan.
bukan apa.. dah biasa minum.. kalau tak minum tu,
rasa cam tak cukup je.. :) hehehe


roti bakar, telur hancue + coselow and tomato..



Pagi ni feel fresh je time bangun tadi.. mana
tak nye.. semalam kul 9pm aku dah leboh.. akakak..
cepat kan.. tapi nak wat camne.. semalam kan cuti
thaipusam kan.. jadi berjalan sehari suntuk..
kuar rumah pun kul 11am.. balik petang dekat 5.30pm
baru sampai.. jadi masak pun idak.. asyik melahap
menyantap kat umah orang.. wakakakak..



semalam gi umah adik aku kat Balakong.. tak de apa2
pun.. gi sana pun sebab saja2 jalan je.. lama
tak jumpa dia anak beranak.. jadi kebetulan dah
ada cuti tu.. aku gi sana la isi masa lapang..
leh la sambil2 sembang citer isu semasa kan..
ahhahah.. nak wat camne... dok jauh dari
kampung halaman.. :)



ok.. esok cuti.. jadi ape plan?
aku esok ingat nak mengemas rumah.. nak basuh
kain2 selimut and cadar semua.. dah lama rasa
tak ngemas sawang2 kat syiling tu.. nanti spiderman
pun ada.. kan.. :) ehehe.. jom.. kita ramai2
kemas rumah esok.. :)



Wednesday, January 19, 2011

Dapat Hadiah G.A lagi.. kad dari ZU

Selamat tengah hari semua... :)

wat per tu?
dah makan blom?
aku jap lagi nak kuar cari makan.. tapi blom
tau nak makan ape.. nasi ayam ke? nasi campur?
bihun ke? mmmmm tak tahu lah.. nanti kita tengok
kat kedai tu.. mana yang menepati selera.. kan kan..



Baru jap tadi.. aku terima bungkusan sampul..
teng teng teng.. dari siapa?
ni aku menang G.A kat blog ZU
thanksss A LOT LOT to U dear..
i like kedua2 nya skali.. :)
muahhh X 399 to u pipi.. :)

ni mula2 envelope blom buka..
posink dulu.. :) teng teng teng...




kat dalam envelope ade bungkusan lagi.. :)
teng teng teng.. suke suke.. :)



ni kad hari jadi yang aku request for some one..
his hari jadi on april nanti.. tapi kad dah
siap.. fuhhh.. suke suke.. it's suprise for
me too.. :) suke suke.. :)


i like this card too.. coz cute.. and i like
the ladybird.. :) suke suke.. thankssss
my dear ZU ....



ni posink card gaya baring lak.. camne?
kalau korang suka gak.. order la ngan tuan
deco nye.. :) klik SINI ....



ok ZU.. thankssss a lottttttt to u..
memang i suprise with your card..
cantekkkk.. and cute sangat.. i like
so much...

Brekfes roti je, gi mana esok?

Assalamualaikum... selamat pagi rabu.. :)


Pagi ni.. keje lagi... esok cuti THAIPUSAM kat
Selangor, KL, Penang dan mana2 kawasan yang
termasuk lah.. :)
plan ape? gi mana? aku blom tahu.. :D
rasa2 cam nak gi berendam je.. tapi tengok cuaca
gak.. kan sekarang ni kan cuaca tak menentu.. pagi
cerah, petang ujan lebat.. so tak elok la kalau
nak gi mandi manda air bukit kan.. :D



ni sarapan aku pagi tadi.. makan celup ngan
nescafe panas.. dok depan pc sambil layan citer
Senda pagi KEM PINK, ehehe.. :)





jom.. kita share nak? share idea gi mana esok..
jumaat keje.. so esok sehari je cuti.. jadi
kalau nak gi jalan2 pun kena in town je la..
kan.. tul tak?


hehe.. ok... bye.. :)

Tuesday, January 18, 2011

Baby Muka Blurrr!



Jalan2 tadi.. jumpa G.A ni lak..
sape2 yang cukup syarat boleh join.. :)
jom tengok kat sana..

Klik link bawah ni utk more details..

Tarikh Tutup: 25/1/11


Nama anak: Muhammad Amirul Haikal
Tarikh Lahir: 07/03/2007
Nama Ibu: Nora
Ayat Power:-
Smile! Smile! nicely beby... cayang my teddy :)

Yang kena TAG:-
NOOR
MISS NADRAH
~AZATIESAYANG~
NUANZA
AANIE


Dilawi Giveaway



G.A ni anjuran :-

Tarikh Tutup:-
28 Feb 2011

Yang kena Tag:-
NOOR
MISS NADRAH

Teddy Contest



G.A ni anjuran 

Tarikh tutup: hari ni.. 18/01/11


Yang kena Tag:-

~Azatie Sayang~
aanie
noor
Miss Nadrah