Klik sini walaupun skali..

Klik Utk Duit Tabung..

Nak tahu ade apa..? Klik Sini.. :)

Monday, January 06, 2014

Fiyya Dah Satu Tahun lah...

 Assalamualaikum...

Hai... lambat apdet ni.. petang dah sangat kan baru ada chance.. 
SELAMAT TAHUN BARU untuk semua... semoga tahun 2014 ini lebih baik dari tahun2 sebelumnya.. insyaALLAH... apa yang kita impi dan kita azamkan di tahun ini semoga mendapat keberkatan dari ALLAH S.W.T.. insyaALLAH ... :) 

Tanggal 2 haribulan January 2014 yang lepas.. genap lah Safiyya setahun jagung... alhamdullillah.. safiyya dan makin bijak.. mulut pun bertambah tambah bijaknya.. sekali boleh sebut perkataan NAK.. semua nya dia NAK belaka.. tak nak pun dia nak juga.. tapi kalau tak nak dia akan cakap NAK sambil di paling kan muka ke arah tepi... kalau NAK yang betul2 sampai sua tangan la nak kan sesuatu... :) hmmm geram.. 

Ok.. sebenarnya safiyya tak suka makan kek.. sikit pun dia takkan telan kek... tapi kalau bagi pizza ke.. aiskrim ka.. hmmmmm jangan kata apa lah... jadi sambutan hari jadi mama cuma beli kek simple dimple yummy je.. tak nak membazir.. lagi2 duit dah banyak kuar untuk persekolahan anak2 kan.. jadi lah sekadar kita mengingati.. kan.. setuju tak? 

Moh layan kek fiyya.. :) 


hmmm.. kek coklat lilin sebatang je tu.. hehehePenuh dengan coklat rice.. tu pun fiyya tak nak walaupun sebutir coklat rice.. terukkan.. :D hihihiDah potong 2 slice.. 1 slice mama.. 1 slice kakak kinah.. hmm hanya tong ni 2 org je yang boleh telan apa saja.. yang lain semua tak touch langsung kek ni.. even hari ni still aku kena habiskan kek fiyya ni tau.. Ok.. ini lak gambar fiyya.. Besday Girl... :) 


Semoga Siti Halimatun Safiyya membesar sihat... jadi anak yang cerdik dan di berkati allah... :) aminnnnnn.. :) weOls love u so much.. :)