Klik sini walaupun skali..

Klik Utk Duit Tabung..

Nak tahu ade apa..? Klik Sini.. :)

Wednesday, May 15, 2013

Short Listed Schedule

Assalamualaikum...

Dah dekat kul 5.30pm, jap gi 1/2 jam lagi nak balik umah dah..

Petang ni aku sangat bersyukur.. allah menurunkan hujan di tanah puchong...

Akhir2 ni mmg panas terik sangat kan.. perit sakit tekak ni al-masih di rasai..

Saja... nak apdet petang ni... ngantok pun ada skrg ni.. jadinya syok sendiri.. bangun, amik gambar tempat duduk aku.. ni la tempat hari2 aku menempek.. 8 jam 5 hari seminggu.. tidak termasuk public holiday dan sabtu/ahad.. 

sejak 8 tahun sudah.. aku keje sini.. since tahun 2005 time tu kurus kecik molek lagi.. 

Sekarang ni dah boooolat... still cik mek molek lagi.. :P FERASAN sket.. soriii!! 



Jap gi balik terus nak gi skolah kinah and kimi... amik kinah sbb dia abis koko petang ni kul 5.30pm.. kimi lak balik kul 6.40pm.. ok lah.. tunggu je dia.. kesian kalau biar dia jalan kaki sampai rumah.. memang ler tak jauh mana... tapi 20 minit gak ler jalan kaki.. malam ni kimi / haikal nak gi ngaji quran.. so at least dengan bantuan aku gi amik dia dari skolah.. so takde la lambat sangat utk dia bersiap ke kelas ngaji quran malam ni..


Ok lah uOOllsss... tu je short listed schedule for today.. bai bai...

18 comments:

  1. amboiii Nani sempat mengupdate di ofis ye, akak yg kat umah ni sampai tak terkejar masa malam je macam rileks sikit oklah tu kan kalau tak tau pulak apa yg Nani buat hari ni kan....

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu... kat rumah tak sempat nak apdet.. bizi ngan anak2.. mgg nani apdet semua kan ofis.. kat rumah tu kadang2 je...

      Delete
  2. wah 8 tahun di tempat yg sama?
    setia... bagus nyer...
    aida sejak 8 tahun lepas da lebih dari 10 meja / department aida beralih!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. 10 meja department lain2.. company still sama kan.. tahniah gak lah... lama gak stay sana..

      Delete
  3. Salam Nani..ni la pekwrja contoh...setia tggu ditpt keje yg sama...bagku yg sama..meja yg sama.takpe la mana tau rezeki jadi BIG BOSS lak (^_^)(

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam atie..
      hahaha.. x de chance ler.. sbb company ni owner yg jadi bos... so jangan harap dia nak kasi org len.. :P

      Delete
  4. salam nani..
    sori lambat dtg, internet prblm smalam..
    alhamdulillah hujan turun jgkkan..at least takder lah kering kontang sangat...oifs nani dkt bandar puchng ker..? makyong nyer ofis dl kat bandar baru puchong...yg are kilang kat blakang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam ummu...
      patut takde berita dari ummu smlm...
      ofis nani bandar puteri puchong a.k.a batu 12...
      ooooo makyong dulu kat bandar baru puchong yer... dekat je tu..

      Delete
  5. kemasnya meja dia...kalau serasi ngan keje, sampai pencen terus lah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kemas ape tu... x de kemas mana pun ain.. tu sbb nak amik gambar.. hahahahahah

      Delete
  6. lama juga tu 8 tahun...ida baru 7 tahun..nak kerja sampai 2036 ni..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. lama tu 2036 pencen mak dah..

      Delete
  7. Assalamualaikum...dik nani sayang....lama nya tak jenjalan kesini...bertapa sungguh cikcek ni kan...sampai dah dapat anak buah baru pun tak tahu....tambah lagi ahli dalam family la ya Nani...semakin bz tentunya...
    Ape2 pun semuga Nani sekeluarga sihat ...ceria selalu hendaknya...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam... yer kak cikcek sayang... :) tu la.. sib baik jumpa lagi pintu umah nani.. welcome welcome.. :) idang air sirap je ni.. :P
      mekasih cikcek..

      Delete
  8. lama gk ek kak ko dh keje kg company tuh, aku dr 2003 sampai skrg dh 2 tempat aku keje, kire ada mcm2 gk lah pengalaman yg aku dpt hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku dah banyak kali gak dok berkira2 nak berhenti.. tapi tak juga jadi.. entah la.. jodoh aku kat sini sampai bila.. harap2 panjang la..

      Delete
  9. ingatkan apa yg short listed heheh..nice cubicle..selesa tu sebab dapat stay 8 tahun kan kan..:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe.. saja.. kering otak boring tunggu time nak balik.. hahahaha.. :) alhamdullillah.. 8 tahun sudah..

      Delete

Terima kasih kerana sudi meNGOMEN di sini, dan insyaALLAH saya akan berkunjung balas ke rumah anda jika kelapangan.. Syukran syukran.. anda memang sweet litter pie saya.. :)