Klik sini walaupun skali..

Klik Utk Duit Tabung..

Nak tahu ade apa..? Klik Sini.. :)

Thursday, May 16, 2013

MilOoo DiNaSOur in office..

Assalamualaikum...

INTERNET PROBLEM again in my office today.. 

So bored... pepagi tadi tak tau nak wat per.. of coz lah.. normally my best friend only internet kan.. ape pun yang aku buat dlm office ni semuanya bersangkut paut ngan internet..

Sebenarnya pc aku connect to server, server lak connect ngan internet... if server down, mmg internet connection to pc aku pun down skali lah.. boleh la layan tenet by phone.. tapi tau la.. besor mana sangat phone tu kan... 

Then dari pagi keje pun tak jalan... apa yang aku wat? 

Kemas drawer, kasi buang mana yang dah lapok... kasi bersih.. cuci cuci, lap lap, lapik paper cantek2.. then kemas.. 3 drawer semua cantek... hmmmm.. sib baik lah takde internet... kalau tidak berkurun tak mengemas laci tu.. kan.. 

Petang ni sambil tengok apa yang patut... sambil layan milo dinasour ni... festime makan kat Paparich... ok ok lah.. sebenarnya aku bukan penggemar milo... and now lepas dah bertahun try ni dulu, skrg baru kaji semula.. wat sendiri.. 



Zoom kasi dekat... MILO Dinasour..



hmmm ade sape2 yang teringin tak? 



Amik gambar dari atas lak.. huhhhh!!! saja buang  masa.. jangan marah na...



Ni dah kacau2.. jadi camni... nyam nyam... 


Syukur alhamdullillah.. setelah hampir seminggu sakit perit kat tekak ni, hari ni sakit makin berkurangan.. terima kasih pada kawan2 yang sayang pada aku dan mendoakan kesihatan aku.. syukur pada allah juga kerana memberi peluang aku sembuh... 

Ok semua.. cau ci cau...!

30 comments:

  1. amboi...berais nampaknya...sedap weih...terliur dah ni...sape nak lap ayaq liur ain nih...

    ReplyDelete
    Replies
    1. :P berais sikit2 je.. :P huhu..
      meh nak amik towel lap.. dekat sikit meh..

      Delete
  2. salam nani..
    mesti mati kutu kan bila internet tak jalan...samalah kat sini smalam..ari nie call company tuh srh sambungkan..abuaidan ckp apalah yg urgentnyer tuh..heheh...tak leh idup weh...
    milo dinosaur tuh blom pernah rs lagi..samacammilobiasa yer? take care yer maknani...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam makyong...
      memang pun mati kutu tau.. sama la kita.. kalau benda penting bagi kita takde.. kan.. hanya org yg memahami nya saja tahu camne rasanya.. kan kan.. :) hahahaha..
      milo ais biasa je.. tapi dia berketul2 sbb letak serbuk tu atas ais.. jadi cam ratah milo la..
      u too.. take care ye..

      Delete
  3. best minum milo ais.. yummy.. sedapnya..

    ReplyDelete
  4. pening tak ada tenet ni he..he..
    amboi nama milo ni dasyat...
    lepas ni bole buat sendiri kat rumah...tabur saja

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu ar.. mmg peningg oo bila takde tenet...
      aah.. milo biasa tabur atas tu serbuk milo... :D

      Delete
  5. dulu masa kecik2 selalu ratah milo macam tu je. pastu nanti mak marah haha memperabih milo dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la kita.. mak marah gak time ratah milo.. sbb dulu kan milo mahal...

      Delete
  6. fuhhh .. nama milo dinosour tu .. x tahan..

    ReplyDelete
  7. bestnyer opis ko kak, siap ada air batu kaetul2 gitu lg

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah dik.. air batu, milo, kopi, biskut.. semua ada.. tinggal yg takde dapor periuk belanga je.. :D

      Delete
  8. Assalamualaikum..wahhhh tengahariu sekarang cuaca memang bahang, bila dapat pekena milo macam ni..heaven habissslah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam...
      ha kan.. skrg mmg panas.. sib baik smlm dah hujan... :)
      mmg best dapat air sejuk2 ni..

      Delete
  9. adoiii.. dahaga pulok rasanya ni.. saja je dia tayang kat sini yea.. bak sikittt

    ReplyDelete
    Replies
    1. abis dah... :P hahaha.. lawak je.. :) meh masuk akak tolong wat secawan.. nak?

      Delete
  10. salam..

    milo dinasour tu memang sedap..penah minum dan senang nak buat..kat sini dipanggil milo float..

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh.. float tu bukan blend semua ngan ais batu ke? hmmm tak per.. ape pun tak kesah.. janji sedap kan..

      Delete
  11. amboi dinasor gitu... sedapnyer.... kasi sikit kat Bandar puchong jayani...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dekat je kita kan kak cho..
      jom jumpa...

      Delete
  12. Salam Kak,
    Amboi sedapnya milo dinosaur tu.. clear betul gambarnya macam di depan mata aje lah.. nyum nyum.. slurppp.. amik gambar pakai kamera apa tu sangat jelas :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam umi...
      gambar klear? camera phone je dik.. biasa je... camera phone 8MP je..

      Delete
  13. bafu selesai i mug milo..gp x special pun camni... =)

    ReplyDelete
  14. aduuuhhhhh...sgtla mnggoda itu milo dinasour :))))nomnomnom!!

    ReplyDelete
  15. pertama~ milo dinasor tu memang buat aida haus milo tgh mlm ni!!!
    kedua~ memang bosan if internet takde!

    ReplyDelete
  16. Hamboih... Menarik betul milo dinosor tu. kt opis pun jd ek. Igt kt restoran je. Akk igt nani surirumah x keje. Keje kt mn tu?

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meNGOMEN di sini, dan insyaALLAH saya akan berkunjung balas ke rumah anda jika kelapangan.. Syukran syukran.. anda memang sweet litter pie saya.. :)