Klik sini walaupun skali..

Klik Utk Duit Tabung..

Nak tahu ade apa..? Klik Sini.. :)

Tuesday, May 07, 2013

Fiyya kena cucuk..


Assalamualaikum...

Dah settle ke belum kes PRU-13 ni? rata2 semua laman sosial masih sebut lagi pasal tu..
tapiiii aku dah malas amik port.. bukan kalah menang tu.. aku malas dengar sbb masih ada yang tak suka dan masih mengutuk... kan tak bagos.. kalau tak suka diam je.. jangan kutuk orang itu.. and orang lain pun tak sakit hati... betul tak? kita dah jalankan tanggung jawab kita itu sudah lah... sebagai rakyat itu saja yang kita layak.. mengundi untuk pemilihan pemimpin...

Aku balik kampung Taiping hari sabtu.. and ahad dah balik sini... tapiiii selangor cuti beb... so seharian dok umah jaga anak2 dan rehatkan badan.. sbb banyak keje mencuci masih perlu di selesaikan.. biasa nya balik kg kalau sekejap2 ni tak cuci baju.. semua pek masuk beg je.. lepas tu sampai umah baru buat.. ye lah kan.. nak cuci, nak sidai.. nak tunggu kering.. nak lipat.. hahahaha.. banyak keje tu.. lom tentu kering.. kan.. 

Al-kisah nak tempek gambar fiyya kena cucuk balik Hospital hari jumaat lepas... 

Sampai dua2 tangan dia kena cucuk.. mmg kesian sungguh bila anak menjerit2 nangis kena cucuk amik darah ni.. fiyya yang baik ni pun melalak sakan kena cucuk tau.. ciaannye anak mama... 



Pegang je tangan dia... gamaknye berdenyut2 kot kan... 



Tunjuk lagi.. mentang2 mama nak amik gambar.. 



angkat lagi tunjuk lagi dekat... pandai fiyya.. :) gud gurl... muahhhh



Result ni nanti bulan awal bulan 7 pulak baru tau... 

Ape pun mama/abah redha... fiyya budak yang baik.. moga fiyya membesar sihat dan kuat macam budak2 lain... fiyya jadi anak yang solehahh.. ye fiyya cumel... mama sayangg fiyya ketat ketat...


Sudah cukup sudah...!!!
citer pasal PRU-13.. 

TAHNIAH untuk MALAYSIA... PRU-13 berjalan dengan lancar.. 

12 comments:

  1. aku sama cam ko lah kak, serabut ngn bdk2 opis yg msh duk bebel itu ini, kutuk itu ini... aduhla, apa yg tak puas hati ke yg korang benci parti itu ini simpan dlm hati udah la...

    sian fiyya, naper kene cck sampai 2 tgn kak...

    ReplyDelete
  2. Salam maknaninya...cian fiyya kena cucuk sampai 2 gitu kan..apapu fiyya budak baik & tabah..nani cubalah buat bacaan & research byk2 ttg sakit fiyya..inshaallah ade ikhtiarnya..fiyya pun nampak comel & sehat jer...
    take care yer mak nani..:)

    ReplyDelete
  3. bum bum semangat betul fiyya..geram tgk jari2 montok tu...:D

    ReplyDelete
  4. awat sampai dua tangan kena cucuk?

    ReplyDelete
  5. comelnya baby. pipi sedap tuuuu gomol2 hehe

    ReplyDelete
  6. kena kena tunggu keputusan lak yerk nani?? ker akak dah lama takder babyni...
    pssssss::: sebenarnya hari jumaattu dah umum selangor cuti tau.. rugi nyer balik perak kena balik cepat ke sini balik... akak ingat next mengundi nak balik ngundi kat kampungler...

    ReplyDelete
  7. COMELLLLL NYERRRRRR.....siap tunjuk2 tangan saket lagi...halah halah...

    ReplyDelete
  8. Kesiannya...
    Sayang betul tangan gebus macam tu kena cucuk
    Moga keputusannya taklah membimbangkan
    Tengok pipi dia, badan dia, tangan semua gebus geram kakak:)

    ReplyDelete
  9. kecik2 dah pandai pandang camera..bolh jd model baby kiko ni,
    ank ucu yg bongsu dulu tembab mcm fiyya ni lah, tapi bila dah besar, makin kurus memanjang pulak..

    ReplyDelete
  10. alala syiann baby kena cucuk..

    ReplyDelete
  11. huk alahai...kesiannya...alia kena cucuk pun, seharian dia moody2...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meNGOMEN di sini, dan insyaALLAH saya akan berkunjung balas ke rumah anda jika kelapangan.. Syukran syukran.. anda memang sweet litter pie saya.. :)