Klik sini walaupun skali..

Klik Utk Duit Tabung..

Nak tahu ade apa..? Klik Sini.. :)

Wednesday, May 08, 2013

Festime Fiyya leh meniarap..

Assalamualaikum...

Punya la panas cuaca kat luar hari ni... 

Kul 1pm tadi waktu lunch.. kuar jap gi giant... ye la.. nak kena beli susu, pampers and barang dapor sket.. 

Almaklumlah.. nak pegi lepas keje rasa lambat lak kalau sampai rumah kang, kurang2 atas pasaraya 1 jam kan.. kesian anak dok menunggu kat rumah tu.. hmmm 

Siap.. complete beli barang hari ni.. walaupun agak rush.. ok la.. ngam2 masuk opis tadi.. 1.58pm. sib baik ade parking kete.. kalau tak kena tunggu sampai ade kete kuar parking baru leh park.. sini dah crowded skrg.. banyak kete sbb ade banyak bank2 berdekatan opis ni..

Nak citer ni... amik gambar fiyya meniarap... gilerrrrr excitedddddd!!!!

Terus amik hp snap pics dia.. hahahahaha.. alaaaa mmg la aku ni jakun binti jakan sikit.. macam anak baru satu kan... dedulu penah alami situasi ni.. tapi tak dapat snap pics.. dedulu kan mahal camera... walaupun yg pakai filem tu... 

Skrg ni hp bersepah sepah banyak camera.. nak bape PIXELS semua ada... grab jer, janji duit ada.. kannnn!




Ni festime dia meniarap.. nanti bila dia tengok gambar ni atau tengok blog aku waktu dia dah besar.. sure dia ketawa kan.. hehehe



Dah meniarap terus lapar.. pegang sendiri botol susu... mmg penat dah dia time ni..



Dah.. tak nak susu... skrg mama sibok nak amik gambar dia terus dia tolak botol...

Hahahaha.. ok lah.. itu je... 


32 comments:

  1. cute...pandai Fiyya pegang botol susu sendiri..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi.. sbb botol susu tu ringan baru bancuh 3OZ je sekali.. so ringan je Gee.. tapi kadang2 tak nak pegang pun dia.. hihi

      Delete
  2. zaman kamera dah murah ni( henfon pun dah ada kamera), mmg patut kita rakamkan saat2 penting developmental milestones anak anak, contohnya macam 1st time meniarap ni...:) Nanti bila anak anak dah besar...boleh tgk balik gambar sama sama..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu.. itu yg saya nak bagi tau.. hihihi.. :)

      Delete
  3. yeay big clap for baby fiyya...:D
    awal jugak dpt meniarap ni..ada ciri2 rajin..heheh macam akak kinah..

    ReplyDelete
  4. Syabas Fiyya dah boleh meniarap....pegang botol susupun dah pandai tu...!

    ReplyDelete
  5. Baru 3 bulan kan kak?
    Dh meniarap dh dia...
    Omei!

    ReplyDelete
    Replies
    1. nad.. 4 bulan sudah...
      genap umur 4 bulan tu dia meniarap..
      lepas tu terkepit tangan tu terus nangis..

      Delete
  6. Alololo...bulatnya pipi. Geram tgk ☺☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi.. mmg mak saya pun cakap pp fiyya lebar.. :)

      Delete
  7. tahniah! pas ni melaju lah dye tu =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmmm betul.. lepas ni nak kena jaga2 sampah2 sarap kat atas lantai.. nak nak bila dia dah pandai nyulur kan..

      Delete
  8. pandainyer.. nak ambik gmbr terus tolak botol susu.. malu la kalu org tgk dia menyusu botol kannn.. kiki

    ReplyDelete
  9. ho.. bekerja keras si kecik ni yea.. hee.

    ReplyDelete
  10. Fuhhh... dengan sepenuh tenaga Fiyya meniarapkan diri... cute!!!!

    ReplyDelete
  11. wahhh gigih fiyya meniarap...sampai berkerut2 dahi..agaknya mcm tu ler nani masa kecik kot.... hahaha...
    sampai hati tak nak calling2 kalau tidak boleh ucu tunggu tepi jalan kt masjid meru, sbb rmh ucu dlm kampung meru jauh dr jalan besar....
    lain kali kalau pi puncak alam tu...calling2 ler..mana lah taukan ada balance2 lempang boleh makan sama2...hahahaha..

    ReplyDelete
  12. montel nya dia..berapa bulan dah ni...
    merah muka punya pulun nak meniarap kan..
    dulu kak zu ada kamera fuji..banyak gak gambar anak sulung dan anak no 2 tangkap guna kamera tu..

    ReplyDelete
  13. Melambak pipinya... gebuss... Anak akak mesti geram nengoknya.. kamera lama akak dah lama lesap tak berjejak... lepas satu tangan ke satu tangan pinjam... akhirnya tuan punya melopong...dlm mimpi je la...

    ReplyDelete
  14. congrats fiyya..... geram tul aku nengok, makin tembam bam bam anak ko kak...

    ReplyDelete
  15. yeahhh pas ni fiya tlg mama kemas umah keh sayang..rajin dia pasni kak..hehehe

    ReplyDelete
  16. seronoknyer anak sekarang dah lerh bergambo sakan... dulu2kan payah... memang teruja melihat perkembangan babyni...

    ReplyDelete
  17. bestkan dpt captured saat gini..blh wat kenang2an...makin tembam fiyya nie ..comel gitu..

    ReplyDelete
  18. Haruslah jakun bin jikan...hehe anak pandai buat sesuatu yang barukannn....

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meNGOMEN di sini, dan insyaALLAH saya akan berkunjung balas ke rumah anda jika kelapangan.. Syukran syukran.. anda memang sweet litter pie saya.. :)