Klik sini walaupun skali..

Klik Utk Duit Tabung..

Nak tahu ade apa..? Klik Sini.. :)

Thursday, May 02, 2013

Festime dapat CPUV, pun nak kecoh.. sori beb..


Assalamualaikum...


Selamat petang semua... dah kul 3.30pm pun... 
lambat lak rasa jam ni.. huhhh.. boringnye... 
tinggal berdua je dlm ofis ni.. lain2 semua dah kuar..

Cuaca kat luar ofis mendung.. dan ada gerimis kejap tadi... 

Boring2 ni jengun nuffnang kejap...

owwh... besttt!!!

festime weh dapat ni... hahahaha walaupun hanya 1...

alhamdullillah.. 




teringat hari tu.. nampak member2 yang tempek pasal ni.. berderet cpuv diorang... 
aku takat 1 ni pun dah kecoh.. festime yohhh!!

rembau most wanted yohh!!

thanks en.nuffnang.. :) 

18 comments:

  1. wah.. tahniah yer.. untung la ada wlpun satu.. kiki.. me lama tak tgk nuffnang.. kiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah.. tu la... hari tu baru tertanya2 camne nak dapat kan..

      Delete
  2. ape tu nani..dapat 1 tu untuk apa..

    ReplyDelete
  3. ehh.. akak pun firstime dpt pun kecoh juga.. teruja beb! hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke kak.. tahniah gak.. ape pun tompang hepi gak.. :D

      Delete
  4. Hahahaha..tahniah!

    Saya baru pasal Nuffnang 3-4 bulan...soheh la takde CPUV ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh ya ka... kekalkan nuffnang.. nanti dia bagi ler cpuv ni.. :) sabar ye..

      Delete
  5. Replies
    1. huhu.. mekasih dik... sengeh ni..

      Delete
  6. Masyukkkkkkkkkkkk!! satu pun kira rezeki gak tu.
    K.Izan lagi sadiss.. blog yg aktif tak dak pun BE timbul.. blog yg hidup segan mati tak mau plak yg dapat BE...
    apa pun rezeki.. syukur je la huhuhu

    ReplyDelete
  7. kita pun baru berjinak2...=)

    ReplyDelete
  8. tak kisahlah kak orang puny apa, kisahkan yg kita punya aje...hahaha

    ReplyDelete
  9. tahniah! aida pun bila baca post jass ni terus cek nuffnang gaks.
    saje je, tak selalu cek...
    ada 3 cpuv!!! agak nyer memang dia bagi kat semua org tak? hi hi hi...

    ReplyDelete
  10. sy pon dapat kak. 3 ketoi tp tu la semuanya dah kredit..huhu

    2 minggu tak jenguk nuffnang.
    tak pa xlist nuffnang tahu blog kita wujud kan..hihi

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meNGOMEN di sini, dan insyaALLAH saya akan berkunjung balas ke rumah anda jika kelapangan.. Syukran syukran.. anda memang sweet litter pie saya.. :)