Klik sini walaupun skali..

Klik Utk Duit Tabung..

Nak tahu ade apa..? Klik Sini.. :)

Tuesday, April 23, 2013

Part 4: Picnic Telok Senangin..

Assalamualaikum..


Ok.. petang ni aku apdet sket lagi citer balik kg... saja nak tempek gambar ni..
Jom layan gambar.. 

Opsss tambah sket citer.. skrg ni kul 5.30pm kat Puchong ni tengah hujan lebat..
Syukur alhamdullillah.. sejuk sket bumi allah... 

Lagi 1/2 jam baru nak balik.. jadi dah siapkan semua keje.. settle.. esok bermula hari baru
untuk kita lagi.. moga esok lebih bermakna dari hari ini..



Orang lain dah letih.. tapi  mr mama masih dalam air dengan hakimi.. 
hmmm nampak kan..



Suka nya aku tengok diorang berendam.. lenkali pegi on rite time.. aku pun nak berendam gak... :P



Haikal dan ahmad danial.. aikkk.. haikal baling pasir kat kepala danial lah.. haaa haaaa.. aku dpat tangkap... 




Dah... ni la namanya bercanda di tepian pantai, hahaha.. 




Hakimi lak main pasir... hmmm budak ni mmg keKANAKkan sket... 




haiii.. tu nampak tak apesal kaki haikal camtu...
sebenarnya dia kata waktu tu pasir dlm suar dia.. hahahahahahaa


Memang enjoy sangat diorang mandi laut... :) 

25 comments:

  1. Baby fiyya temankan mama kt bwh pokok ye
    Tak lama jek lg turn baby fiyya pulak :)

    ReplyDelete
  2. bestnya tengok budak2 mandi laut

    ReplyDelete
  3. cantik gambar buih2 ombak tu... dahlama tak ke laut ni...

    ReplyDelete
  4. gambar last tu yang paling best...hihihihi...

    ReplyDelete
  5. last 2 weeks mandi laut dekat dengan rumah saya ni. best gila ombak kuat

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah kan.. skrg ni ombak kuat.. peralihan angin monsun kan..

      Delete
  6. anak2 akakpun suka bebenoler mandi laut.. tapi anak sedara akak nak pijak pasirpun takut.. kelakar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... cam kinah kak.. sampai skrg ni... tak tau bila nak berani..

      Delete
  7. salam Nani...syoknya mandi laut!Tgk gambar pon ..masing2 happy jer.Atie tak pernah mandi laut....klu setakat main2 aitr kat tepi pantai tu ada la....(^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam atie...
      tul tu.. mmg deme hepi belaka... :)
      nani pun hari tu celop2 kaki je.. :D

      Delete
  8. wahh...seronoknya mandi manda...

    ReplyDelete
  9. budak- budaklah yg paling seronok bila tang mandi laut nie kan..cam tak nak balik gitu..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu.. susah betul nak ajak naik si haikal tu.. adoyaiii.. berbulu je.. hahahaha

      Delete
  10. adoyaaiii!!! seronoknya tgk gambar2 tu. terasa nak join sekali. huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. mmg pun kan.. seronok mengimbas kenangan ni..

      Delete
  11. Seronok betul dapat mandi laut yer ☺☺

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meNGOMEN di sini, dan insyaALLAH saya akan berkunjung balas ke rumah anda jika kelapangan.. Syukran syukran.. anda memang sweet litter pie saya.. :)