Klik sini walaupun skali..

Klik Utk Duit Tabung..

Nak tahu ade apa..? Klik Sini.. :)

Monday, April 29, 2013

Part 2: Terjah Satay Willy

Assalamualaikum...

Selamat bekerja semua.. monday blues tak?

hahahaha... :) okeh okeh... layan lagi gambar satay willy ni... 


Ni gerai satay willy paling depan skali.. kira nye gerai dia huruf A la... sbb mula2... tengok dari jauh je.. yang Q pun panjang.. yang dok berkipas berasap tu pun ramai... kalau nak makan satay ni kena mai awal sket.. and pastikan tengok ramalan kaji cuaca dulu.. kang tak pasal2 kena timpa hujan tengah makan satay.. sbb tempat makanan ni open.. hanya sedikit sahaja gerai yg ada bumbung... 


Nasi goreng tomyam.. sakinah ngan kimi order ni.. aku tak nak.. sbb nak makan satay saje..


enterprem botol susu fiyya... beli kat jualan pureen hari minggu 2 minggu lepas...
only RM2 je.. murah tak? princes snow white lagi.. hehehe


Hahaha.. mr mama tengah ngap nasi goreng.....


Kimi... tengah makan gak.. haikal tengah tunggu order, nasi ayam...


okeh.. skrg nasi ayam haikal dah sampai... complete with sayo taugeh tu.. rm5.50 je..
murah kan.. haikal kata sedappppp... tapi sape pun tak sempat rasa.. semua haikal dan telan..


Kinah in da housee....


Esok tempek gambar satay willy lak... ok TATA

18 comments:

  1. sedap sgt ke sate willy ni? panjang beratur

    ReplyDelete
    Replies
    1. org kata sedap... so try gak lah.. mmg sedap.. puas hati, lembut lak tu...

      Delete
  2. Sedap semuanya nampak kan..nanti balik nak pegi jgklah mkn nasi ayam cam heikal...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. buleh.. nanti balik malaysia jom terjah sama2 kat situ nak?

      Delete
  3. kak nani post byk ckit picca sate tu..zila lama dah ajak asben g lum terpegi lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah.. tunggu lah.. ada lebih kurang 4 episod ni.. sabor je ler.. hahahaha.. nanti tengok sini, lepas tu ajak dia terjah..

      Delete
  4. besar2 dah anak2 sis ye..comei2 belaka..syiokkan bila kita dah ada anak2 besar ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang dah besar2 belaka.. hahahah tu pun teringin nak beranak kecil pulak kan.. hahahahaha

      Delete
  5. paling aida gemar ~ botol susu princess tu...
    ramping!
    sib baik izzat boy, tak dpt la nak pattern pattern kat botol susu dia hi hi hi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah kan... kalau gugurl mcm2 patern botol leh beli.. tapi kalau boboi leh beli gak.. cuma warna tu kena limit sket kan..

      Delete
  6. alamak cam best je, aku pantang kalu sate nih.... tp kan yg aku tak paham... tajuk terjah satay willy tp mana gmbr sate? siap pospont2 lg

    ReplyDelete
    Replies
    1. gambar satay tu kena tunggu.. sbb ni banyak episod.. :P hehehehehe

      Delete
  7. murahnyer botol susu tuh RM2 jerr..mmg sah2 berbaloiiii....sate?? besttnyerrr......kat sini sate jabi la bestt

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah.. murah.. grab waktu pegi warehouse sale pureen last 2 weeks... :) mmg murah..

      Delete
  8. baruuu nk cuci mate tgk satay gemok2 willy tu,heheheh

    ReplyDelete
  9. cantik botol susu tu....
    kedai ni kat mana yeh Jas?

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meNGOMEN di sini, dan insyaALLAH saya akan berkunjung balas ke rumah anda jika kelapangan.. Syukran syukran.. anda memang sweet litter pie saya.. :)