Klik sini walaupun skali..

Klik Utk Duit Tabung..

Nak tahu ade apa..? Klik Sini.. :)

Wednesday, November 10, 2010

MumMyAyuContest: Good Night & Sweet Dream Contest



jam dinding dah menunjukkan 5 minit lagi ke
pukul 4 petang... jadi hari ni hari G.A kot.. lepas
kul 4 dah tak leh tido2 lagi.. sebab orang tua2 kata
tak elok tido lepas asar kan.. jadi, yang baik tu kita
jadi kan teladan.. dan yang buruk kita jadi kan
sempadan..

 
so sape2 yang teringin nak join.. hari ni masih
sempat.. sebab tarik tutupnya HARIIIIIIIIII INIIIIII...
tuan rumah tu cakap leh join sampai tengah malam..
esok pagi undian akan di jalankan.. hehehe.. ape lagi
jom ikut serta.. wat meriahkan suasana..
sape2 nak join klik kat SINI ok...


gambar kat atas tu.. yang depan anak sendiri..
yang belakang tu anak buah... tapi penyertaan
nak tempek gambar anak sorang tak de lak..
cari punya cari terjumpa gambar ni je dlm pc..
jadi boleh la kot ye tuan rumah.. sebab gambar
tu pun snap waktu malam.. anak2 pun dah pakai
pyjamas memasing... Nama anak
Muhammad Amirul Haikal Bin Jassni
Umur anak: 3 tahun 7 bulan (D.O.B 07/03/07)
*anak pakai pyjamas Mr Bean Warna Putih and Seluar
Dark Blue.. and for eccessories lak.. dia pakai Tie
sekolah abang sepupunya... :).. Pyjamas kesukaan anak
dari umurnya 1 tahun hingga sekarang.. still baik dalam
penjagaan.. :) hehehe.. antara cartoon kesukaannye..
okey.. itu saja kot permintaan tuk penyertaan..



1 comment:

  1. ok..dah copy dah pic..tq coz join & good luck dear!!

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meNGOMEN di sini, dan insyaALLAH saya akan berkunjung balas ke rumah anda jika kelapangan.. Syukran syukran.. anda memang sweet litter pie saya.. :)