Klik sini walaupun skali..

Klik Utk Duit Tabung..

Nak tahu ade apa..? Klik Sini.. :)

Wednesday, June 05, 2013

WW: Coklat Lolipop

Assalamualaikum...


Selamat pagi rabu.. WW hari ni...

Tempek gambar coklat lolipop yang aku wat.. selalu atas permintaan lah... :) 

Yang ni aku ada letak bubble rice... ala2 crispy bar coklat tu.. :P


Coklat rice bubble.. dah siap cucuk batang lolipop...


Bentuk bunga lak.. 


Dah siap pek... :) 

15 comments:

  1. aarghhh kreatip nya mama ni......i like.......home-made gituuuu

    ReplyDelete
  2. Anak2 pasti suka choc lolipop ni....

    ReplyDelete
  3. wah.pandainya nani buat..bak sini sedozen..anak bujang sorang nie pantang tgk lolipop mesti nak ..hehe

    ... kena paksa tido lak ngan anak bujang bila maknya dah tak mau tdo..panas berpeluh2 dia lak nak tdo berpeluk2...bangun kang ngamuk..last2 maknya kena gak tunggu sejam lebih...

    ReplyDelete
  4. wah...best ni..sesuai buat door gift

    ReplyDelete
  5. alamk dapnya..

    pos sini satu..haha

    ReplyDelete
  6. waa. bestnye. da la bihah suka coklat. btw jom follow blog bihah http://nabihahzambry.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. wah handmade..? sungguh terror okehh!!!
    coklat lollypop lagi budak2 senang makan dari lolllypop yg gula2 tu.. keras kematu. kalo beli pun kompem jilat 2-3 kali penyudanya buang. membazir duit je.. grrrrrrrrrrrr

    ReplyDelete
  8. Salam Kak,
    wahh gud idea ni utk buat doorgift besday party.. ntah2 tak sempat kikikiki

    ReplyDelete
  9. Wah..nt bole la tempah for my daughter bday party ;)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meNGOMEN di sini, dan insyaALLAH saya akan berkunjung balas ke rumah anda jika kelapangan.. Syukran syukran.. anda memang sweet litter pie saya.. :)