Klik sini walaupun skali..

Klik Utk Duit Tabung..

Nak tahu ade apa..? Klik Sini.. :)

Friday, June 14, 2013

Part 7: Aqiqah Baby Fiyya and The Geng

Assalamualaikum...

Selamat pagi jumaat...

Ok.. terlebih dahulu aku nak memohon maaf... sbb skrg ni jarang2 berBW kat rumah kengkawan.. bukan sombong (tak ngaku okeh) i'm not... cuma aku terlalu bizi kat opis.. memandangkan banyak sebut harga yang nak di siapkan this week... sampai masuk blog pun boleh kira beberapa kali je.. masuk jenguk.. 

And aku ada cakap nak letak gambar babies petang smlm.. cuma tak berkesempatan... 

Pagi ni aku selitkan dulu sementara sempat.. gambar2 babies aqiqah on that day...

Dari kiri, baby fakri, baru 18 hari on that day.. (anak kakak sulong)
Dua dari kiri, baby cousin aku... (sorry lupa namanya..)
Tengah tu, baby cousin aku jugak.. (2 months old)
No.4 dari kiri, baby uncle aku.. (adik abah aku) 2 months old jugak..
And.. yang paling besar tu baby aku lah.. hahahahah fiyya in da house..
Aqiqah dengan anak adik aku Iman (1 year + umur dia)
(SO TOTAL 6 Babies di aqiqahkan on that day)



Lena belaka.. :) 


Shoot sipi2 pulak...



Dari depan... buaian cuma 1.. so tak muat nak letak semua.. 



Aku dengan tok (mak abah), :)



Fiyya dlm buaian.. :)



Amik juga walaupun blur.. wat kenangan.. 







Ok.. tu saja untuk skrg... :)

Mungking akan bersambung.. TQ.. :)

12 comments:

  1. Salam nani..
    Wah comel2 semuanya baby yg hendak dibuaikan tuh kan..fiyya yg paling top skali..heheh..nanti buai tuh korang gilir2 kan lah yer..
    baru lepas makan tghhari nie...simple jer ...nanti nak mula berlengkar kejap lagi..hehe

    ReplyDelete
  2. seksi baby yang tengah2 tu hihi

    ReplyDelete
  3. Alololo...comel2. Meriah dgn baby, bersusun ☺☺

    ReplyDelete
  4. meriahnya..ramainya baby..mesti seronokkan..

    ReplyDelete
  5. Anak anak okje dulu sembelih kambing dan bagi2 je... tak de pun masuk buai bagai...kalau ada gini boleh buat kenangankan...

    ReplyDelete
  6. Amboi..ramainya...semua lena plak tu..comel je

    ReplyDelete
  7. masuk buai ikut tarikh lahir le jawabnye ni....
    kalau lah masa zaman ucu masih bayi dah ada benda2 ni akan ku ferem dan gantung gambar tu tinggi2... supaya x dak org nak usik..hehehehe..bertuah budak2 sekarang...

    ReplyDelete
  8. uihhh.. patutlah meriah sakan sambutannya ha... aqiqah beramai2 rupanya... bestnyer.. anak2 akak aqiqah bagi2 daging je... buat mana yg termampu je... hehe..

    ReplyDelete
  9. aqiqah rmi2 sronok..comel2 belaka

    **susu pisang tu bli kt supermarket isetan klcc

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meNGOMEN di sini, dan insyaALLAH saya akan berkunjung balas ke rumah anda jika kelapangan.. Syukran syukran.. anda memang sweet litter pie saya.. :)