Klik sini walaupun skali..

Klik Utk Duit Tabung..

Nak tahu ade apa..? Klik Sini.. :)

Friday, June 14, 2013

Final PART: Aqiqah Baby Fiyya and The Geng

Assalamualaikum..

Dan selamat petang jumaat semua..

Akhirnya on time.. 1 minggu baru habis cerita pasal kenduri.. tu pun tak banyak aku ceritakan.. 

cuma tempek gambar je banyak.. so biar gambar yang menceritakannya..

And UOls tau.. bukan semua gambar aku tempek.. sbb semua gambar aku amik ada hampir 200 keping.. so sikit2 je letak buat kenangan blog...

Jom.. dan lepas ni takde kesah kenduri aqiqah dan.. okehh..:)

Sori pada yang jemu masuk sini.. 



Sakinah dan abang aris.. :)




Fiyya nampak air oren dlm cawan jass tu.. macam nak je.. 




Time ni snap pics anak dara belaka... deme tengah makan nasi.. kak cikkkk bersimpuh bukan main dia... same age with haikal.. pandai jaga sopan santun lagi.. :) kinah tu.. alahaiiii sweet nye anak mama... bertimpuh gitu.. sebabnye kainnye ketat.. kalau tak sure dok bersila dah.. hahahaha



Sebelum bersurai.. amik gambar kenangan dengan cousin aku.. kak mei dan anaknye kak umi.. :) serta baby baru mereka.. 



Sakinah, opah, and kak ngah aku.. :) 




Ni time mama lak.. 

Ok.. sekian gambar aqiqah fiyya and the geng.. :) 

Terima kasih semua yg sudi singgah and menggomen.. :) 

8 comments:

  1. Apa-ap pun memang meriahlah. Tapi kakak dapat rasa yg kerja-rewang-kemas semuanya mesti penatnya tak terkata.. macam kenduri kawen:)

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah, selesai sudah...
    lega dapat sempurnakannya...

    ReplyDelete
  3. Assallamualaikum Nani..

    Hehehe..Fiyya teringin air oren tu di kala cuaca panas..hihihiii.. Tajuk entry aqiqah baby Fiyya tapi gambar Fiyya sikit jer.. Mana boleh..hehehee

    ReplyDelete
  4. Haha!! Setuju komem nadz atas ni :p
    Hepi wiken kak!

    ReplyDelete
  5. hai... salam kenal dari saya... done follow sini

    ReplyDelete
  6. memang seronok dapat berkumpul dan makan sekali!

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meNGOMEN di sini, dan insyaALLAH saya akan berkunjung balas ke rumah anda jika kelapangan.. Syukran syukran.. anda memang sweet litter pie saya.. :)