Klik sini walaupun skali..

Klik Utk Duit Tabung..

Nak tahu ade apa..? Klik Sini.. :)

Wednesday, May 01, 2013

Fiyya & Haikal & Kinah datang ofis mama..

Assalamualaikum..

Sebenarnya dah lama ni..
Aku kena balik opis lepas bawa fiyya gi klinik..
sbb ada keje kena selesaikan petang tu juga.. ye la.. bab2 tender ni la..
mesti kena submit on time kan...

Jadinya lepas fiyya balik klinik.. kul 4.35pm camtu.. 

Kinah and haikal macam biasa, layan internet je..

Fiyya lak atas meja conference tu.. hmmmm letak dlm baby carrier je.. senang..



fiyya tengok apa tu?


time ni aku masuk bilik conference.. fiyya nak nangis nampak aku.. hehehe


Hmmm nampak tu.. punya asyik dia isap jari... kan..


Haikal tengah suruh kakak install kan movie untuk dia..


heheh.. fiyya dah senyum...


Sekarang ni tenganga dia gelak.. :) 

bukan main lagi kalau dia di agah... suka betul... 

22 comments:

  1. Inilah namanye mama serba boleh! sambil ker sambil jaga ank...caya ah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. tul tu.. mak semua berkebolehan kan.. :D

      Delete
  2. Comelnya Fiyya... dah masuk pejabat ye cayanggg Fiyya... seronok ada baby, senyumnya, tangisnya, harum baunya menjadi terapi minda!

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu amie.. sonok sangat bila dengan baby.. mcm2 kita buat utk dia.. kan.. demi anak2 semestinya..

      Delete
  3. sama la kita masa HS umur 2 tahun .. duduk dipangku sambil buat akaun.. seronok bila Fiyya dah pandai respon kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke.. :) ada anak mmg camtu kan.. :)
      sonok bila fiyya suka senyum dan ketawa..

      Delete
  4. comel carseat tuh...pink karer...me like!! n fiyya is so adorable cute little girl! =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. carseat fiyya tu hadiah dia lahir hari tu..

      Delete
  5. fiyya cerdik. tau mama dia dtg nk agah dia ek

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. tul tu... dah cerdik tu..

      Delete
  6. debabnya fiyya!!! geram nengok..cubit kang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. jangan ler cubit.. :P :P saye cubit pipi auntie baru tau.. :P

      Delete
  7. Salam nani..wah!Fiyya g opis mama ya?Comeinya dia gelak...gewammmmm!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam atie.. :)
      aah.. kena bawa sbb ade benda urgent nak siapkan.. :)

      Delete
  8. Aslmkum Nanie
    ceria Fiyya...Fiyya gi office nak tlg mama ya...
    re; harga telur timbang di Ind..lupa sbb dah lama tp yg ingatnya mahal juga harganya berbanding dg harga di Msia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam..
      hehehe.. saja bawa sbb kebetulan dah dekat ngan ofis.. klu balik rumah harus tak siap keje.. :P
      owh.. kiranya malaysia ni untung lah kan..

      Delete
  9. sukannyer yerk gi opis mama dia yerk... sengih2jer...

    ReplyDelete
  10. Alolo...sedihnya Fiya.....kecik kecik dah kena keje haha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha.. mama buli fiyya.. soh keje cari duit susu..

      Delete

Terima kasih kerana sudi meNGOMEN di sini, dan insyaALLAH saya akan berkunjung balas ke rumah anda jika kelapangan.. Syukran syukran.. anda memang sweet litter pie saya.. :)