Klik sini walaupun skali..

Klik Utk Duit Tabung..

Nak tahu ade apa..? Klik Sini.. :)

Friday, March 29, 2013

Reply button on comment.

Assalamualaikum..

Pertanyaan: 
Sapa tahu dan boleh ajar saya untuk memasukkan reply button di dalam bahagian komen? 

Sila ke tajuk bawah untuk story of the day.. :) 

terima kasih.. 

Note: Thanks nadia atas tunjuk ajar smlm.. tapi tak kuar pun reply button tu.. camne ye.. 

11 comments:

  1. tapi saya lagi suka pop up comment :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke..?
      tapi saya nak reply button.. cam senang sket nak type..

      Delete
  2. tak tauler nani.. akak pun suka pop up comment...

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak.. nani dah leh wat.. :) thankssss apa pun..

      Delete
  3. Replies
    1. saya dah tahu.. classic template.. and nanti baru tukar..

      Delete
  4. Nani, ajar akk pulak. Cane ek..

    ReplyDelete
  5. Nanti email kat akk tau . rohana.athmad@gmail.com

    ReplyDelete
  6. Sy lbih suka pop up window komen kak kalau kt blog sendiri laa..psl loading cm lembs sket kalau guna komen cmni..:-)

    ReplyDelete
  7. ha dah boleh eh..br nak cakap kat feed pun kne tukar as "full" disamping "embedded" hehehhe..oritelah kalau dh berjaya tahniah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Enabling threaded commenting

      If you have commenting enabled on your blog, then threaded commenting will work provided you have your blog feed set to "Full," and have chosen the “Embedded" option as opposed to “Full page” or “Popup window.” To change your commenting settings, just:
      1. Go to the Comments section under Settings | Posts and comments. comment location tukar as "embedded"

      2. The setting to change your blog feed can be found under Settings | Other. blog feed tukar as "full"

      Delete

Terima kasih kerana sudi meNGOMEN di sini, dan insyaALLAH saya akan berkunjung balas ke rumah anda jika kelapangan.. Syukran syukran.. anda memang sweet litter pie saya.. :)