Klik sini walaupun skali..

Klik Utk Duit Tabung..

Nak tahu ade apa..? Klik Sini.. :)

Tuesday, November 13, 2012

Weeks 29: Tak do aktiviti...


Assalamualaikum...


Selamat pagi uOlsss... 
Bekfes ape pagi ni?  
Cam biasa cuti selalu tak kemana.. dah sarat2 ni mmg tak larat.. so dok dendiam je... mentelaah waktu-waktu terluang bersama keluarga tersayang.. itu je ler..


Kesah ikan bilis dah.. kesah bubur kacang pun dah.. tinggal durian je belum beli.. bubur durian coming soon... durian still atas pokok.. tunggu gugur je.. hua hua hua...


Apa cerita pagi ni? 
mula2 tayang gambar bunga je.. layan dulu.. thanks a lot ya.. :) 









'



'





kesah kopok ikang ganu ni.. dah lama nye stok.. time abang ipar gi ganu entah bape bulan dulu.. stock aku dah settle.. lama dah.. ni stok kakak aku yang tak abis2 lagi.. padahal dapat bukan banyak pun.. takat 3 pek sorang kot.. tapi kitorang mmg giler kopok ikan.. makan tak ikut time punya.. so settle lah kan.. oleh kerana kakak kat puncak alam tu dok berdua2an ngan suami nye je.. so kopok2 ikang diorang tak bape nak layan.. melainkan ada tetamu gi jalan2 ke rumah.. so ada la benda nak di jamu.. sib baik tak expired lagi.. ok ler tu... janji tak makan dek lipas kan.. :) hahaha... 


Tak de best story lah.. 
camne nak create ek?


ok lah.. 

See uOls again.. !


TATA...

10 comments:

  1. selamat Nani
    ala siannya mak buyong ni he he duk umah rilex2 ye
    insyaallah nanti ada masa nk g Puchong lah sblm bln 12 utk berangkat ke kampung heee
    nak makan2 apa2 ke leh akak buat nanti ye

    ReplyDelete
  2. salam makyong..sehat ker..
    sori lambat bertandang..ayahnya guna pc seharian..nie pun curi2 jer...buat per hari ini..releks2 yer... hai terliur tgk gambar kopok ganu tu...nampak cam best kan..lama tak makan..
    take care makyong..have a good rest

    ReplyDelete
  3. Bawa-bawalah berehat Jass, buat kerja pelan2...

    ReplyDelete
  4. Ok. Nak goreng kerepok skang la kak. Dah teringat pulak alang2 nieh.
    Bunga camelia kan tu? Cantik:)

    ReplyDelete
  5. sedapnya kopok ganu...lama dah xmkn..huhu..dlm pntg plak lg xblh mkn..huhu

    ReplyDelete
  6. Saya pun takde idea nak buat entry hari ni.

    Keropok ikan tu saya suka. Tapi saya macam kakak nani, tinggal berdua, mmg lama skit la nak habiskan.

    ReplyDelete
  7. Mama Sara Nur>>>
    kak.. boring gak dok umah.. tapi boleh la selesaikan tugas2 rumah smlm.. sapu sawang ke apa yg patut.. hehehe.. :) cuci kipas dan kemas almari2 anak.. :P
    akak nak datang puchong nanti? best nye.. singgah umah ye.. :)


    ummuaidan>>>
    wassalam.. alhamdullillah.. makyong sihat.. ingat makyeng kuar gi sambut dewali.. tak de umah.. :) rupanya tak de chance nak pakai laptop.. :P


    Amie>>>
    memang banyak berehat sangat skrg ni amie..


    CheRyNa PiReS>>>>
    bunga camelia.. mmg cantek sangat bunga tu.. :)


    hitomi lavender>>>
    heheh.. sila lah.. :P kuangx3


    Chekgu Azrine>>>
    haiippp.. org dlm pantang kena dok diam2.. :P


    LydSunshine>>>
    hehehe.. tul tu.. tak de idea.. tunjuk gambar je.. word less wednesday kan.. :) LOL

    ReplyDelete
  8. Kopok tu makan masa petang memang layan abes, nak2 musim hujan sekarang ni kan :D

    ReplyDelete
  9. Myra Jay>>>
    betul tu.. klu musim2 hujan ni.. bagi makan apa semua laku.. sbb lapar manjang kan.. :D

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meNGOMEN di sini, dan insyaALLAH saya akan berkunjung balas ke rumah anda jika kelapangan.. Syukran syukran.. anda memang sweet litter pie saya.. :)