Klik sini walaupun skali..

Klik Utk Duit Tabung..

Nak tahu ade apa..? Klik Sini.. :)

Monday, November 05, 2012

Contest: Saya Sayang Kamoo Sahabat



Nak join jom... 



Tarikh tutup: 15/11/2012




Di atas ini, gambar saya bersama sahabat paling saya cintai. Emak lah yang melahirkan saya ke dunia ini, kerana mu ku melihat bulan dan matahari, kerana mu, ku menjadi insan sejati, kerana mu ku menjadi isteri dan kerana mu juga ku menjadi ibu yang di kasihi.. alhamdullillah.. terima kasih mak.. mak adalah sahabat dunia dan akhirat.. mak juga peneman di kala sepi, mak juga memberi inspirasi, di kala anakmu memerlukan pertolongan.. mak juga sahabat setia, tak pernah mengira masa, tak jemu mendengar keluhan dan rintihan dari anak yang sangat daif ini.. mak lah sahabat sejati.. mak juga orang yang paling ku sayangi.. kerana mu.. emak dan juga sahabat ku yang melahirkan ku, yang menjaga ku dari kaki sebesar 2 jari.. sehingga lah menjadi sebesar ini.. sayang mak sampai bila-bila.. Moga allah memberi kesihatan yang baik serta memberi mak keberkatan walau di mana dan apa juga yang mak lakukan.. Amin ya robbal alamin.. 


Nak tag:-

Aanie
AzatieSayang
TheRosPutih






14 comments:

  1. wah macam boleh menang je :D anyway jom singgah blog sayahttp://leyacasandra.blogspot.com/2012/11/hot-news-penyu-dah-pupus.html pula :D

    ReplyDelete
  2. didiey>>>>
    hopefully ada luck.. :)

    Amalia>>>
    ade chance ek.. aminnnnn.. :)

    ReplyDelete
  3. Assallamualaikum Nani..

    Rajinnya sertai contest.. Naz doakan Nani menang ye. Nanti hadiah kongsi dgn Naz kay..heheheee...

    ReplyDelete
  4. Naz / Nadz COSK>>>
    Waalaikumsalam ... okeyy.. nanti isi nani amik.. bekas nani bagi naz key.. :P kuangx3..

    ReplyDelete
  5. Kak....
    klu saya jadik juri... confirm menang kak...
    sbb menyentuh Qalbuuuu gitue...

    Mak mmg sahabat kita yg palingggggggggg sempurna... kan..kan...

    ReplyDelete
  6. pestime la tgk asam pedas tulang lembu tu...
    mesti bertmbh meletoppp rasanyakan...
    syg QH xgeti nk mkn...hukhuk

    ReplyDelete
  7. muka kamu sama macam mak kamu dear.. :) betul mak/abah lah sumber inspirasi kita sahabat kita yang paling terbaik :)

    Aida pun join contest nie :
    http://www.diarisifroggie.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

    ReplyDelete
  8. Dah bace entry awak dan follow sini.. Saya pon join contest ni..

    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamu-sahabat.html

    ReplyDelete
  9. saya follow sini
    good luck dear ! ^.^
    dari contest yang sama

    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

    ReplyDelete
  10. heyhey ! bestnya cerita dia, saya pun join contest yang sama :) jemput singgah baca entry saya pula :D

    http://sahabatroticanai.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

    gud luck !
    sambil follow :D

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum...
    awak pemenang contest nie :)

    jom tgk n bagi detail ye =)
    tahniah!!!!!

    ReplyDelete
  12. tahniah!!! :D
    alhamdulillah... memang entry ni layak menang.:)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meNGOMEN di sini, dan insyaALLAH saya akan berkunjung balas ke rumah anda jika kelapangan.. Syukran syukran.. anda memang sweet litter pie saya.. :)