Klik sini walaupun skali..

Klik Utk Duit Tabung..

Nak tahu ade apa..? Klik Sini.. :)

Friday, November 16, 2012

1st Giveaway Cheeze Maz Sempena iPhone 5 Gadget Impian


NAK JOIN JOM KLIK LINK DI BAWAH INI.. 



TARIKH TUTUP: AKAN DI BERITAHU KEMUDIAN

Cara Penyertaan GIVEWAY :

1) Joint @ Follow blog akak http://cheezemaz.blogspot.com/

2) Klik "Share Button" (Facebook / Tweeter/ Google) bagi entry http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_7.html


3)  Buat satu entry yang bertajuk " 1st Giveaway  Cheeze Maz Sempena iPhone 5 Gadget Impian".

4) Pastikan entry anda diletakkan linkhttp://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_7.html. Jika ayat di entry tersebut ringkas tak mengapa, asalkan anda mengajak kawan – kawan anda klik button share tersebut (langkah no. 2 ~ "Share Button" (Facebook / Tweeter/ Google) di entry http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_7.html
5) Paste kan link entry anda tadi  di ruangan kotak komen di entry http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_7.html. (pastikan peserta bagi link penyertaan SAHAJA) 


Tarikh tutup GIVEAWAY akan dimaklumkan kemudia, jadi mulakan penyertaan GIVEAWAY anda. Siapa sangka anda akan merasai sos cheese dari serbuk CHEEZE MAZ secara percuma




7 comments:

  1. Nad @ MamaZN>>>
    thanks dear.. :)

    ReplyDelete
  2. Sedap serbuk cheese ni. Mmg rasa dia sebijik cam KFC punya cheese dalam cheezy wedges tu. Goodluck Nani.

    ReplyDelete
  3. LydSunshine>>>
    tu la.. tadi tengok blogger mana buat cheese wedges, teliur terus.. :D
    mekaish ya.. :)

    ReplyDelete
  4. Terima kasih sebab sudi joint ya, Insya Allah berpeluang memenangi serbuk tersebuk.

    Kepada semua kawan2 Jassnani, Kak Maz jemput sertainya juga.

    ReplyDelete
  5. Salam, maaf diatas masalah teknikal.

    Harap dapt click kembali button di entry :

    cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_7.html . Button tersebut adalah button :

    ~ G +1

    ~ Share . Kemudian click button --> Facebook

    ~ Tweeter

    • Extra point diberikan selepas click sekali lagi 2 @ 3 button yang diminta

    ReplyDelete
  6. Terima kasih kerana menyertai G.A akak, sila ikuti tugasan ke 2, untuk mencerahkan peluang mendapat pack serbuk @ hamper serbuk cheeze maz di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/12/giveaway-001-tugasan-ke-2.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meNGOMEN di sini, dan insyaALLAH saya akan berkunjung balas ke rumah anda jika kelapangan.. Syukran syukran.. anda memang sweet litter pie saya.. :)