Klik sini walaupun skali..

Klik Utk Duit Tabung..

Nak tahu ade apa..? Klik Sini.. :)

Friday, October 19, 2012

Mega GiveAway Dari www.yanayassin.com






Sape nak join sama.. jom.. KLIK SINI

Tarikh Tutup: 30/11/2012

Pengalaman dah lebih 3 tahun berblogging saya.. yang manisnya.. dapat tambah kenalan.. ramai kawan, walaupun tak pernah bersua muka, tapi kawan2 blogger sporting sangat... berbicara hanya dengan penulisan.. sungguh pun begitu, dapat juga mengeratkan tali silatulrahim antara umat islam.. & pengalaman masam a.k.a pahit.. tak banyak sangat pun.. tapi geram pada penCIPLAK gambar kita yang dah kita usahakan sendiri.. suka2 hati menCIPLAK gambar masakan dan buat hak sendiri.. itu je la penglaman saya buat masa ni.. :) sekian..

Nak tag kepada:-


6 comments:

  1. uh kak nani ada press conference..heheehe jgn marah meh..jap tau zila bg apam kat akak eh..mama tamo nanges tau t baby sede..

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum,
    Salam balas ziarah dari Kuwait.
    Happy jer bila masuk umah ni.. cozy colour..

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 380 .

    Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

    Sebagai tanda kenang-kenangan antara blogger (^_^)

    Jika ada masa yang lapang , saya Blogwalking ke blog awak

    Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
    Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

    From: Fariz Reza [Dot] Com

    ReplyDelete
  4. Jom join! http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meNGOMEN di sini, dan insyaALLAH saya akan berkunjung balas ke rumah anda jika kelapangan.. Syukran syukran.. anda memang sweet litter pie saya.. :)