Klik sini walaupun skali..

Klik Utk Duit Tabung..

Nak tahu ade apa..? Klik Sini.. :)

Wednesday, January 19, 2011

Dapat Hadiah G.A lagi.. kad dari ZU

Selamat tengah hari semua... :)

wat per tu?
dah makan blom?
aku jap lagi nak kuar cari makan.. tapi blom
tau nak makan ape.. nasi ayam ke? nasi campur?
bihun ke? mmmmm tak tahu lah.. nanti kita tengok
kat kedai tu.. mana yang menepati selera.. kan kan..



Baru jap tadi.. aku terima bungkusan sampul..
teng teng teng.. dari siapa?
ni aku menang G.A kat blog ZU
thanksss A LOT LOT to U dear..
i like kedua2 nya skali.. :)
muahhh X 399 to u pipi.. :)

ni mula2 envelope blom buka..
posink dulu.. :) teng teng teng...




kat dalam envelope ade bungkusan lagi.. :)
teng teng teng.. suke suke.. :)



ni kad hari jadi yang aku request for some one..
his hari jadi on april nanti.. tapi kad dah
siap.. fuhhh.. suke suke.. it's suprise for
me too.. :) suke suke.. :)


i like this card too.. coz cute.. and i like
the ladybird.. :) suke suke.. thankssss
my dear ZU ....



ni posink card gaya baring lak.. camne?
kalau korang suka gak.. order la ngan tuan
deco nye.. :) klik SINI ....



ok ZU.. thankssss a lottttttt to u..
memang i suprise with your card..
cantekkkk.. and cute sangat.. i like
so much...

2 comments:

  1. menarik
    nor suka biruuuuuuuuuuuuu

    ReplyDelete
  2. noor>>
    ye ke.. tu kad special for someone tu.. :D

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meNGOMEN di sini, dan insyaALLAH saya akan berkunjung balas ke rumah anda jika kelapangan.. Syukran syukran.. anda memang sweet litter pie saya.. :)