Klik sini walaupun skali..

Klik Utk Duit Tabung..

Nak tahu ade apa..? Klik Sini.. :)

Wednesday, November 24, 2010

Ikan puyu goreng + air asam...

Assalamualaikum....


Ni citer balik kg hari tu.. malam raya ke-2 tu cuma makan nasi panas
ngan ikan puyu goreng + air asam tu je.. sebab memasing dah letih berjalan
raya kan.. lepas tu kalau tak makan nasi, nanti keroncong gak perut ala2
tak cukup makan kan.. so untuk makan malam tu simple sangat.. just goreng
ikan puyu and mak aku wat air asam... :D sedappppp sangat...



'



'



'



'


IKAN PUYU GORENG...


'



'



'



 AIR ASAM MAK


aku still tak sihat hari ni.. sebab demam.. temperature aku pun sampai 39.8
darjah celcius tau.. mmg tinggi.. dah tak tahan dah ni.. nak karang2 pun tak
de mood.. jadi aku boh gambar ni dulu.. kalau esok aku sihat.. aku apdet
citer baru..

ok..

SEKIAN.. TATA

3 comments:

  1. STRESS aku tengok lauk kampung camni wehhh!!

    get well soon dear..minum air banyak2
    Take care:)

    ReplyDelete
  2. salam kak, apa kabar??
    sehat ke??

    ReplyDelete
  3. TopsyTurvyMum>>>>

    Timahhhhh... aku saja tempek khas untuk ko.. kakakakaka... :P dok aihhh aku lawak je.. tak per, kang ko balik sini, aku blanja ko makan ikan puyu tau.. nak?
    pssttt.. thanks amik berat ye..


    DeetHa>>>>
    Baru je akak rasa nak sihat sket ni... dah 2 hari demam siang malam lak tu.. :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meNGOMEN di sini, dan insyaALLAH saya akan berkunjung balas ke rumah anda jika kelapangan.. Syukran syukran.. anda memang sweet litter pie saya.. :)