Klik sini walaupun skali..

Klik Utk Duit Tabung..

Nak tahu ade apa..? Klik Sini.. :)

Monday, March 21, 2016

KURUNG EVA - RM120.00 PROMOTION

♡♡♡♡KURUNG EVA♡♡♡♡

Baru tunjuk sekeping teaser dah ramai berani letak deposit. Hebatt semacam penangan kali ini

Tak sabar nak raya ke macam mana? Ke takut sold out, hehe
Iyaa lain dari yang lain kurung eva bakal mengusik hati yang memandang

Ini dia kisah si Kurung EVA
  Material polycrepe ringan yang lembut umpama kapas sejuk

  Kurung moden tapi masih mengekalkan muslimah  Cutting Kain A line yang tak membataskan pergerakan

  Nursing dan wudhu friendly  8 design yang tak pernah jumpa di tempat lain  Size S-XXXL

Raya dah tak lama korang, jangan cari baju saat akhir nanti yang dikejar tak dapat yang dikendong berciciran gituu

Beli sesiap simpan dalam almari raya nanti pakai naa. Tapi amat digalakkan beli dua tiga design sebab takut terpakai sebelum raya, hehe perempuan kan 😀

Dah jangan pikir jauhh sangat, nanti disambar orang sebab Stok teramat LIMITED

PRICE: RM120.00 ONLY
FREE POSTAGE
Sabah/Sarawak ADD RM7.00
 
 
(HARGA BUTIK RM159.00)

 









1 comment:

  1. Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya dan bagi anda yg ingin seperti saya silahkan hubungi saja MBAH RAWA GUMPALA di 085==316==106==111




    (((( BUKA BLO DANA GHAIB DAN NOMOR GHAIB MBAH RAWA GUMPALA ))))







    Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya dan bagi anda yg ingin seperti saya silahkan hubungi saja MBAH RAWA GUMPALA di 085==316==106==111

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meNGOMEN di sini, dan insyaALLAH saya akan berkunjung balas ke rumah anda jika kelapangan.. Syukran syukran.. anda memang sweet litter pie saya.. :)