Klik sini walaupun skali..

Klik Utk Duit Tabung..

Nak tahu ade apa..? Klik Sini.. :)

Wednesday, February 19, 2014

WW: Random 3 weeks ago..

Assalamualaikum...


WW kan... so bercerita melalui gambar je la... 

Before that... Thanks to all yang mendoakan kesihatan dan kesejahteraan fiyya.. Alhamdullillah.. fiyya dah pun sihat dari demam.. sekarang ni makin lasak sampai tak nak tido siang.. 


Fiyya kiri skali.. nengok kakak pupu dan abang pupu dok membina otak memasing.. lego time.. :) 



Fiyya ni dahinya gondol cam flower horn kan.. tengok tu kalau dari sisi nampak kan.. hmmmm betul2 ikut kak kinah.. 


Entah ler merajuk ke atau tengah wat project.. menyendiri je budak ni.. her feveret place ialah kat celah2 pintu atau kerusi... caye?



Abang Haikal.. mmm dia bina fish dari legi ni.. just a little fish katanya.. 


Ni lak gambar snap before berangkat balik KL.. gi singgah Tesco jap.. jalan2 shopping ngan adik2 kat sana.. and singgah makan kat food court tesco Taiping tu.. 



Di hari keberangkatan pulang ke KL.. just imagine uOls.. almost 9 hours drive untuk kembali ke KL tau.. korang bayangkan betapa keMENGANTUKan nya aku drive kete and fiyya lak nangis nak dedek.. kimi, kinah sampai tak larat layan.. sib baik haikal ok.. keTIDURan je haikal waktu nak balik KL.. 



Waktu nak masuk terowong monora tu.. kete merangkak rangkak je.. jenuh nekan break.. sib baik auto, kalau manual mau krem kaki kan..



Merangkak menuju ke dalam terowong.. 


WeOls anak beranak ber5 sampai ke rumah hampir jam 12 tengah malam.. time tu mr mama dah macam cacing kepanasan nunggu weOls tak sampai2.. yang aku lak, bersabor je ler.. sebab jalan jem giler dari lepas Kuala Kangsar tu sampai ke ke susur2 keluar ke KL baru ok.. adoiiiii.. kematu bumber i tau.. 

8 comments:

  1. takpe la flower horn pon janji comel kan hihi

    ReplyDelete
  2. Dah mula nak main sama dah Fiyya dgn sepupu dia.
    Lalai sebab ada permainan..

    ReplyDelete
  3. tu dia..9 jam? kalau jalan ok ble sampai JOhor pastu pusing2 lagi huhu

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah fiyya dh sehat...x mo tido siang...tp mlm tido dgn nyenyak takpe...itu yg suka..:D
    hoho 9 jam drive bersama anak2..tabik! kalu sy dah jd 'u drive me crazy'

    ReplyDelete
  5. oh tidak akak tak sanggup berjem gitu.. belum kena dah rasa sesaknyer..
    ni gambar balik kampungler semuanyer... seronok sepupu sepapat berjumpa yerk...

    ReplyDelete
  6. muka pelik dak Fiyya tengok kakak sepupunya..
    sape tak risau sampai nak tengah malam tapi tak tiba2 lagi..

    ReplyDelete
  7. salam nani...
    alaaa baru nak tulis komen nie dia dah nangis br bangun terjaga tuh...kejap jer tidurnya..ari nie nampak sangat sakit giginya tuh..actually 2 kat atas nampak kuar..1 kat bwh...bdn panas lagi..malam td lagilah takleh tido lena..asyik jaga tiap2 jam..nak tido ngan nenen kat mulut jugak..
    sapu bonjela ngan pakaikan teething necklace tp nampaknya masih terasa lg sakit tuh..sian arissa..maknya pun tak dapat jugak nak rehat..semuanya terkejar2.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meNGOMEN di sini, dan insyaALLAH saya akan berkunjung balas ke rumah anda jika kelapangan.. Syukran syukran.. anda memang sweet litter pie saya.. :)