Klik sini walaupun skali..

Klik Utk Duit Tabung..

Nak tahu ade apa..? Klik Sini.. :)

Tuesday, January 28, 2014

Sandwich & Lawatan Sambil Belajar - Paya Indah Wetlands Part 3

Assalamualaikum...

Korang dah bekfes?
Aku makan sandwich tu je.. buat kat umah tadi.. panas2 masuk dalam polisterin.. tak sempat potong pun.. alhamdullillah.. jadi lah untuk alas perut kan.. :) Sebelum aku nak bawa sambung ke Lawatan Sambil Belajar kan.. kena makan dulu.. kang sakit perut ke pengsan.. sapa susah.. ? 

Ok.. moh.. 


Sandwich ni Snap by webcam, so quality is not so good.. 


Pagi ni aku bawa gi tengok gambar bunga dulu yer.. jamu mata dengan keserian bunga-bungaan.. nama bunga? sorry. tak tau.. tapi aku amik je bunga apa yang aku nampak kat sana.. 






















Dah nak dekat2 CNY ni.. korang sebok tak kat office? aku ni takde mende nak wat.. selalu dok depan pc je.. bos pun dah tak bape nak mai office skrg.. kalau ada pun setakat 10 - 30 minit je.. lepas tu dah kuar balik.. bizi betul deme nak raya kan.. 

10 comments:

  1. slm kak..lama kan QH xmai sggh sni (sdr diri pon) hihi..
    dh part 3 ye lwtn smbil bljr ni..cantik2 bunga2 tu sume..QH mmg suka fresh flower..kena g sna lg la jwbnye..hrtu g xbwk camera..hihi
    ade lg ke sndwich tu..bak sikit..

    ReplyDelete
  2. salam pagi selasa nani...

    cantik2 bunga yg nani snap tuuu..sy pon tau 2,3 jenis je nama bunga2 yg nani snap tu :)

    ReplyDelete
  3. sm la..
    kt opis now pon tk brapa sibuk
    ari kamis opis dh tutup..

    ReplyDelete
  4. Pokok bunga yg ditanam semua jenis yg mudah di jaga dan sering berbunga Nani. Cantik kalau dijaga rapi macam itu.

    Kawan kakak dah ada yg cuti sebab balik jauh...

    ReplyDelete
  5. akak bekpes neslo + oats sikit.. pastu mkn karipap sebiji... ni dah terasa2 lapar dah ni.. hehe..
    cantik sungguh gambar2 bunga tu nani.. kalau tanya akak.. akak pun tak tau sgt pasal nama bunga2 tu walaupun ada antaranya yang pernah tengok...

    ReplyDelete
  6. cantik gambar2 bunge ko kak... msti amik ngn dslr baru nih yek...

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. bunga2 ni kalau saya yg pegi sana, saya mesti tak perasan punye. kekeke... nani, awk pandai amik gmbr la. semua cantik.

    excited jgk cina nak raya ye. derang sepanjang tahun kerja keras, tak cuti2 pastu sekali setahun je cuti lama gile sampai 2 minggu. Nanti staff tak kena bercuti wajib ke time raya cina tu?

    ReplyDelete
  9. Cantik2 bunga tu... nama je dok KL akak ni tak pernah lagi sampai sini..

    ReplyDelete
  10. Salam Nani..cantik mekar munge2 tu yer....

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meNGOMEN di sini, dan insyaALLAH saya akan berkunjung balas ke rumah anda jika kelapangan.. Syukran syukran.. anda memang sweet litter pie saya.. :)