Klik sini walaupun skali..

Klik Utk Duit Tabung..

Nak tahu ade apa..? Klik Sini.. :)

Wednesday, October 30, 2013

WW: Fiyya demam lagi..

Assalamualaikum..

Di ketika mr mama masih belum sembuh dari demam, safiyya pula telah terjangkit dengan demam mr mama tu.. hari ni hari ke2 safiyya demam.. tadi gi klinik bawa safiyya cek doctor.. temperature 38°c... kesian safiyya sampai bengkak mata dan mukanya.. merah ketika mengharungi saat demam.. kalau allah memberi pilihan pada kita.. aku nak aku yg demam daripada anak kecil ini.. nak makan ubat.. nak tido pun susah.. kesian sungguh lah.. allah maha mengetahui.. 

walaupun tadi masuk keje a bit lewat sebab sepagi di klinik.. aku harap aku kuat untuk harungi semua ini sebagai tulang belakang keluarga di kala mr mama pun yg masih recovery kan dirinya.. semuanya sedikit rush serta waktu tido yang tak mencukupi.. mkga aku kuat dan tak tumbang.. aminnnnn









22 comments:

  1. Assalam nani,

    alahi siannye fiyya...get well soon dear. Bila anak2 demam ni....kesian sangat rasa,kalo boleh nk je pindahkan sakit tu ke kita asal anak tak sakit.

    Nani pun sama jugak kene banyak berehat.....be strong,supermom. :)

    ReplyDelete
  2. ALAHAI .. MOGA AWAK KUAT EH, ANAK SY PUN BARU JER BAIK DEMAM.. KLU DEMAM MMG KITA YG JAGA PUN X CUKUP TDO.. ANAK YG DEMAM PUN X SELESA

    ReplyDelete
  3. salam nani,
    Kesian tengok fiyya demam tak larat cam tuh..rasanya agak kerap kan fiyya demam..teringat plak yg nani citer dl psl sakit fiyya..kalau tak salah sy mmg susah sikit nak cepat baik..namun Allah Maha Kuasa, semoga fiyya cepat recover ..gitu jgk mr Mama..
    nani pun take care yer..ade ms rehatkan diri..mintak tlg kinah jgklah apa2 yg patut yer..

    ReplyDelete
  4. kesian fiyya... moga cepat sihat ye cayangg....
    mama kena kuat... jaga 2 org sakit mmg sgt mencabar...

    ReplyDelete
  5. Comey je fiyya wlupun dmm ni..semoga fiyya dgn mr mama cepat sihat ya :)

    ReplyDelete
  6. cepat sembuh fiya.... budak2 gitulerkan kala nak besoni...

    ReplyDelete
  7. demam pun still comey lagi.....

    semoga fiyya cepat sembuh.....

    ReplyDelete
  8. Dh besar dh fiyya..comeyy..;)
    Gws fiyya..;)

    ReplyDelete
  9. cian fiyya demam sampai merah muka. semoga cepat sembuh ye comel

    ReplyDelete
  10. bukan baru je ke Fiyya demam aritu? alalala...siannya dia..semoga cepat sembuh ya..

    ReplyDelete
  11. Sedihnya bila tgk anak kecik demam. Kita pulak yg tak senang duduk. Jiwa kacau semua ada. Saya pun selalu rasa macam biar le demam tu dipindahkan kat saya bila Luth demam. Semoga Fiyya cepat sembuh dan antibodi jadi makin kuat.

    ReplyDelete
  12. Salam Nani..Syiannya Fiyya demam.Semoga cpt sembuh ya Fiyya ...juga mr mama.Comey sgt gambar Fiyya ngah menguap tu..hihihi

    ReplyDelete
  13. Salam nani cayang!
    siannya fiyya demam ye mama pun kena kuat tau nak jaaga org sakit

    ReplyDelete
  14. Walaupun demam Fiyya tetap comel... cepat sembuh ye sayang, nanti boleh joint team futsal ngan Firdaus.

    ReplyDelete
  15. semoga cepat sembuh yer fiyya...:D

    ReplyDelete
  16. Susah hatinye lah kan bila anak tak sihat ni. Husben akk pun x sihat tu. Ajk pi hsptl ambik darah tapi nak pegi esok katanya. Dok komplen sakit sakit sendi dan pinggang. Dah la ada masalah jantung. Risau betul akk ni.

    Moga hubby nani dan fiya cepat sembuh ye nani. Doakan kesihatan husben akk jugak ye.

    ReplyDelete
  17. alo..lo..lo..cian Fiyya..moga Fiyya dah beransur sembuh ye kak..Pa'e pn sama..ada unsur2 nak demam juga...:)

    ReplyDelete
  18. ala sian nyer moga fiya cepat sembuh yer !

    ReplyDelete
  19. Assalam mama fiyya..selamat tahun baru
    Patutlah senyap jer dekat seminggu rupa2nya nani plak yang demam yer...alhamdulillah mr mama dah sehat leh take over n jaga nani dan fiyya..
    Oooo..nak tumbuh gigi rupanya sifiyya tuh yer patutlah asyik demam..lps nie habeslah mama kena gigit ..heheh..
    at least musim cuti nie dptlah nani berehat sikit kan.moga2 cepat sembuh..jgn lupa mkn ubat tau...take care..:)

    ReplyDelete
  20. syafakallah fiya...skrg mmg musim demam

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meNGOMEN di sini, dan insyaALLAH saya akan berkunjung balas ke rumah anda jika kelapangan.. Syukran syukran.. anda memang sweet litter pie saya.. :)