Klik sini walaupun skali..

Klik Utk Duit Tabung..

Nak tahu ade apa..? Klik Sini.. :)

Tuesday, September 10, 2013

Selamat Hari Lahir ABAH...

Assalamualaikum...

Salam di pagi selasa.. :) semoga hari ni lebih baik dari semalam kan..

And esok... ialah hari lahir abah aku yang ke..61 tahun... (10/09/1952)


SELAMAT HARI LAHIR ABAH... ISMAIL BIN HASHIM.. SEMOGA ABAH DI BERI KESIHATAN BAIK OLEH ALLAH... SENTIASA DI BERKATI ALLAH.. SENTIASA GEMBIRA DAN DI PANJANG KAN UMUR.. abah memang abah yang baik.. sayang abah sangat2.. abah hensom sangat.. abah la yang paling sporting... apa pun abah tetap no.1.. sayang abah walau apa jua.. di mana mana pun.. hanya allah tahu betapa bertuahnya cek jadi anak abah.. love u abah... and thank you allah.. mengurniakan abah yang sangat bertanggungjawab dari ku yang kerdil ini.. 



Ni lak gambar si fiyya... sebok nak pegang stereng.. time ni aku baru sampai.. baru amik dia dari rumah BS.. lepas tu nak singgah kat kete sbb nak angkat beg and bekas bekal.. sebok si fiyya ni nak pegang stereng.. hmmm apa lagi.. terus aku snap gambarnya dah alang2 dia steady je pegang stereng tu..



Sekarang ni fiyya dah pandai sebut aaabahhh... kadang2 dengar je sebut abahhh tu.. tapi mama lom pandai.. sabar je la.. hehehe.. :) 

Ok lah.. nak sembang lagi.. tapi susah nor nak menaip.. sambung lenkali ye.. 

9 comments:

  1. assalam nani

    selamat hari lahir utk abah kesayangan nani
    alhamdulillah
    ayah org penting dlm hidup kita ni kan
    nani masa ayah kita sehat ni lah sgt bernilai utk kita gembirakan dia
    akak ikutkan bykkkk nak buat utk ayah tp apakan daya skrg ayah tak mcm dulu lagi
    nak bawa jaln2 x blh dah. yg dpt balik duduk bersamanya

    ReplyDelete
  2. assalam nani
    selamat hari lahir tuk abah nani..semoga panjang umur, sihat tubuh badan sentiasa..
    kemain lagi fiyya bergaya distereng..steady gila, tak takut jatuh tuh..hehe..dah sehat ker nak?
    ari nie cuba tolak guna stroller lak arissa..hmm letih asyik dok dukung bila dia ngantuk, bg neneng nangis marah..nampaknya boleh terima, tak nangis ..tp tak tahulah esok lusa kan..

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum,
    Happy birthday untuk abah Nani, semuga dipanjangkan usia, dimurahkan rezeki, amin

    ReplyDelete
  4. Selamat Hari Lahir buat abah akak...
    moga sentiasa dlm lIndungan Allah..amin! :)
    fiyya makin comell..dh cerdik ye...

    ReplyDelete
  5. selamat hari lahir buat abah akak....eh si fiyya nak drive da ke..amboii

    ReplyDelete
  6. Hepy Bezday Pakcik.... moga pakcik akan sihat dan diberkati Allah

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meNGOMEN di sini, dan insyaALLAH saya akan berkunjung balas ke rumah anda jika kelapangan.. Syukran syukran.. anda memang sweet litter pie saya.. :)