Klik sini walaupun skali..

Klik Utk Duit Tabung..

Nak tahu ade apa..? Klik Sini.. :)

Friday, August 16, 2013

Maintain : TAJUK RAYA

Assalamualaikum..

Hari ni bizi yang amat.. almaklumlah.. tender tak siap lagi.. mana yang nak masuk harga.. nak cari catalogue.. bla bla bla.. tengah keep counting cable lagi ha.. giler giler dah bijik mata ni.. hmmm.. ok.. kalau sape yang nak tau.. aku ni keje kat opis yang supply for ELV System.. iaitu supplier untuk PA System, Sound System, Lighting System, Stage Curtain System ka.. CCTV ka.. hmmmm.. kiranya company kitorang ni tangkap tender tak kira University ka.. Skolah ka.. Hotel ka.. Bangunan pansapuri ka.. kondo ka.. hmmm tu la .. alhamdullillah.. tahun 2013, July 1st, genap aku keje 8 tahun dah kat sini.. dari anak 2 sampai skrg anak dah 4.. productive gak kan.. wahahahaha.. psstt.. and yesterday aku dapat letter dari company.. giler syiokk.. agak2nya korang dah tau kot.. kalau aku dapat letter tu.. kalau syiok tu adalah something kan.. kalau tak syiok tu warning letter lah kan.. hehe .. Syukur alhamdullillah.. atas kurniaanmu.. semoga segala pencarian ini mendapat keberkatan mu.. aminn.. :)

Moh layan pics raya pertama weOls kat kampung.. rumah mak aku.. :) 


Bergambar bertiga ngan haikal and mr mama.. :) 



Ni bertiga dengan hakimi lak.. hehe.. nyebok je kimi ni.. tapi nak gak dia bergambar.. sebenarnya dia sangat susah nak senyum bila bergambar tau.. :) 



Mr Mama, Sakinah, Kimi & Haikal.. 4 of them.. mana si kecik fiyya? ape lagi baby besar tu buat selain dari mengereloh.. (kata org kedah) kata buku lak ialah Tidor.. :) 



Dari kiri belakang.. Abah, Mr mama, Abg Li (suami kakyong), Kinah.
Dari kiri depan.. Haikal, Kak cik, Aina and kimi



Haiiiippp!!!! apa diorang ni buat? haikal main api tu.. tak abis2 nak bakar mercun tau..hmm terbakor kang baju melayu tu, melekat kat kulit baru dia tau.. kan.. 



Ni dia anak dara aku lagi sorang.. Safiyya.. dah pakai cantek2 comel2 pagi raya.. dia sambung tido.. lama gak dia tido ni.. dari kul 7 lebih sampai ke pukul 9 lebih.. tunggu dia bangun dulu baru leh gi raya.. 



Shoot lagi.. tengok muka montel dia.. dengan stokin reben2 tu.. alahaiii.. :)

Esok kita gi raya lagi ye.. :)

SELAMAT BERAYA untuk semua.. hati2 di jalan raya.. semoga kita seronok di hari raya.. :) 

14 comments:

  1. salam makfiyya,
    alhamdulilah ngan berita syiok tuh kan..bertambahlah rezki..tahniah nani..semoga gigih tuk menyiapkan tender tuh..takper esok dah weken takyahwat keje kan..
    ceria2 ngan kaler purple tuh..cuma fiyya jer lain kaler yer, tp paling comellah..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. wassalam ummu..
      tu la pasal.. syiok tak terkata.. walaupun jumlahnya tak lah tinggi mana.. tapi rezeki allah bagi.. terbuka pintu hati bos nak kasi kan.. :) syukur pada mu ya allah.. :)
      esok cuti.. gi jalan2 raya.. moh ler kite.. :)
      fiyya bajunye dah kakyong cari, tak dapat kaler pepel.. mak cakap tak per la.. bunga kecik2 tu ade titik2 pepel.. buleh la.. :) hahahahaha

      Delete
  2. si kecik tk dpt bj pepel ke...???

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la.. cari kat jalan TAR pun takde pepel.. ni kakyong yg belikan.. buleh la.. hahahaha..

      Delete
  3. Amboi sedapnya fiya tido......sampai hairband pun ttp melekat kat kepala....

    ReplyDelete
  4. Tahniah kak.
    Alhamdulillah..rezki akk sekeluarga

    ReplyDelete
  5. baru nak tanya pasal baju fiyya..hehehe...takpe..tahun depan kasi sama ye

    ReplyDelete
  6. Salamat hari Raya Mak Fiyya dan keluarga. Meriah warna purple, cantik!
    kg kat mana?

    ReplyDelete
  7. tema purple akak yer...selamat ari raya..

    ReplyDelete
  8. syioknyer dia .. jeles akak tau.. takder keje kosong utnuk akak ker...
    tu dia gambar raya dia dah mai... syiok sedondon yerk.. purple..
    sakinah nampak cantik

    ReplyDelete
  9. syoknya tengok fiyya tido pagi raya tu.fiyya kumpul tenaga nak gi beraya sampai mlm kot tu yg tido dulu.

    ReplyDelete
  10. Nani dah ada anak dare ye. Wah dah ada la yg membantu buat keje keje rumah. Sakinah tu umo brp.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meNGOMEN di sini, dan insyaALLAH saya akan berkunjung balas ke rumah anda jika kelapangan.. Syukran syukran.. anda memang sweet litter pie saya.. :)