Klik sini walaupun skali..

Klik Utk Duit Tabung..

Nak tahu ade apa..? Klik Sini.. :)

Tuesday, August 20, 2013

Layan gambar fiyya Raya ke-2

Assalamualaikum..

Alkisah hari ni kan aku dah kabor awal2 lagi, dateline submit tender kan.. tapi entah apa ribut tofan melanda dlm ofis ni.. habis semua kena tembak berdas2.. sedangkan aku yg ok ni pun terkena peluru sesat skali.. tapi nak wat camne.. dia bos.. kalau aku bos lain la citer.. muahahaha.. sudah2 tak nak gembar gemburkan citer lagi.. semua tu lumrah alam ler kan.. langit tak selalu cerah.. ye dak.. 

Moh layan pics raya.. hari raya ke-2, ni kat rumah adik kat Taiping.. singgah umah dia malam raya tu bermalam kat sana.. ni awal pagi la kiranya.. hujan sangat lah lebat time ni.. nak kuar pun tak leh.. jadi kita dok layan anak2 je.. :)  



Haikal and safiyya.. time ni abang haikal blom mandi.. tapi fiyya cam biasa.. awal2 dah jaga, membuang + mandi skali.. :) so sape wangi?



Sama jugak dengan hakimi.. blom mandi gak.. tapi nak ngedeng2 ngan fiyya.. sabor je fiyya kan.. :) hehe




Safiyya.. skrg ni anak mama dah pandai duduk.. tapi ada juga masa2 tertumbang cam pokok kelapa.. 



Payah nor nak tengok camera.. haiishhh.. gerammm!!



Kasi anak patung kat fiyya.. tengok apa jadi?



Dah.. anak patung kena buliiiiiii... hahahahah!!



yaaa dishhh yaa diisshhh!!! abis la kena buli....



Boring adik buli anak patung tu.. dapat kat abg haikal lak.. hik hik hiks!



Hoyehh... sembur dik.. jangan tak sembur.. abang haikal sangat sayang fiyya.. kan kan.. itu cakap abang haikal time nak amik gambar ni.. :D

19 comments:

  1. comel2...bju ngan headband pun comel...bestnya ada gegirl...bole dresing mcm2 pesen...:)

    ReplyDelete
  2. salam kak..

    em, suda makin besar dan comel fiyya tu..ei, geramnya tengok..

    ReplyDelete
  3. Salam Jassnani..

    Seronok ummi tengok gelagat fiyya, macam2 gaya, tapi tetap comel!!

    ReplyDelete
  4. alahai...sayangnya abang-abang kat fiyya...

    ReplyDelete
  5. baby fiyya dah pandai sembur... ni mesti rambut mama pun dah mula gugur.. hihi...

    ReplyDelete
  6. kasih abg pada adik .... sweetnye

    ReplyDelete
  7. geram tengok fiyya ni. comel sangat. nape bedak tertepek je kat dahi tu

    ReplyDelete
  8. Salam nani..
    sori mak arissa lambat sikit dtg..kul 8.30mlm nie baru tidurkan arissa..leh lah releks sket..
    sabar yer nani..itulah cabaran tpt kerja kan..ade time gembira, time tension..depa yg boss kan sbb tuh boleh marah atau beri arahan sesuska ati jer..nani kuatkan semangat lgpun dah lama keje ngan depa kan..sok lusa bila kontrak dah selamat legalah sikit kan..

    cepatnya dak fiyya nie membesar,dahleh duduk tuh..tak lama lg leh berjalan lah plak..suka tgk heikal ngan fiyya..nampak sayang adik tuh..:)

    ReplyDelete
  9. kalu dah start menyembur tuh.. start la gugur rambut maknya.. hehe

    ReplyDelete
  10. salam nani..slmt hari raya awakkkkk.Ala comeynya Fiyya....pagi2 dah mandi ya,Abg2 yg busyuk lom mandi.Geram fiyya ngan doll tu.last2 haikal lak yg main yer...hadoiii

    ReplyDelete
  11. Alolololo comey nyer anak Akak.. D5 paling tak tahan ngan pipi budak2 tembam cam mintak di gigit pun ader hehehhe :)

    ReplyDelete
  12. makin comelnyer dia.. waktu umur gini memang sangat bestkan.. alo alo nak cubit pipi dia...
    nampak cam dia tak suka anak patungtu . bukan nak buli...

    ReplyDelete
  13. Hahaha.. dah pandai duduk dah fiyya ni. Dah tu kenapa bedak bertepek kat dahi? Mama dia ni suka betul buli anak dia ye. Padahalnya saya pon selalu buat gitu kat Luth.
    Selamat hari raya nani.

    ReplyDelete
  14. Tak suka submit tender.... menci!hehe
    Amboi Fiyya... mentang2lah dia dah mandi gambar dia je yg banyak! hehe

    ReplyDelete
  15. hye fiyya..ciksu datang beraya ni.hihi

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meNGOMEN di sini, dan insyaALLAH saya akan berkunjung balas ke rumah anda jika kelapangan.. Syukran syukran.. anda memang sweet litter pie saya.. :)