Klik sini walaupun skali..

Klik Utk Duit Tabung..

Nak tahu ade apa..? Klik Sini.. :)

Wednesday, July 31, 2013

WW: Fiyya in da house...


Assalamualaikum...



Fiyya skrg ni dah pandai main bedak.. tuang2... tu je keje dia.. sikit hari pandai pakai bedak sendiri lah.. kan.. 



Lepas main tuang2 bedak.. colek2 bedak tu ngan jadi molek dia tu.. macam pacat kenyang je pun jari tu.. geram mama... 



Hmmm.. tengok sampai kemek2 idung.. dah la idung tu mmg kemek.. :)




Tengok apa dia wat.. nak makan bedak tu.. adoiii.. clever gurl sungguh.. bedak tak leh mamam sayang.. boh kat muka je bagi cantek.. :) 



Abang kimi baru balik tarawih, terus amik fiyya main.. sbb fiyya tido lewat malam tadi.. 
sebab kul 7 sampai kul 8pm fiyya tido kasi chance sama mama berbuka puasa.. 



eeee.. pantang mama nak amik gambar kan.. :) 




Sambung main bedak lagi.. 




hmmmm :)




tangan tu.. cepat je.. bedak tergolek2 di buat fiyya malam tadi.. 



P/S: 

Jap gi kul 1pm balik umah jap, nak amik fiyya gi klinik cucuk.. kul 2pm appoitment fiyya hari ni.. kita tengok nanti.. mcm mana keputusan fiyya.. berapa berat badan fiyya..? last month 6.5kg.. 


Ok.. bye

14 comments:

  1. Amboiii mentang mentang la dah besar nak wangi wangi ye..

    ReplyDelete
  2. Assalam Nani,
    oasni abes ebotol bedak tu dia tuang hehe..memang budak2 ni suka main tuang2 bedak ni.
    Dah besar sket lagi siat2 tisu pulak..abes jadi salji umah huhu..
    Comey dak fiyya ni..meh nk tium2 sket..
    Hurmmmm bau baby aarrr

    ReplyDelete
  3. Kejap aje baby awak dah besar..kak ina memang geram kalau tengok baby girl :)

    ReplyDelete
  4. salam nani..wah anak dara puchong nie dah blajar2 pakai bedak yer..sket arilg abes gincu ngan make up mamanya jd mangsa..hihih..
    nani masak apa bukak posa..ari nie lunch ngan ikan masakstim..sib baik tak menambah heheh

    ReplyDelete
  5. comelll nya Fiyya...
    dah cerdik dah tu yg pandai main bedak...hehe

    ReplyDelete
  6. amboi Fiyya berbedak yerk.. budak2 suka bebeno main bedakni...

    ReplyDelete
  7. Kakak dan abang semua mestilah kalau adik tak tidur peluang mereka nak main. Abg lagilah siang sekolah malam terawih kalau balik adik dah tidur. Nampak sesekali adik tak tidur peluanglah nak main... geram kan, adik pun dah cerdik.

    ReplyDelete
  8. Pandai dah dia...catik skaf

    ReplyDelete
  9. alah2 comelnyee fiya !
    dah semakin keletah ..
    dpt kaki nieee siapp lah ;)

    ReplyDelete
  10. Fiya mesti banyak hair band raya nikan Fiya

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meNGOMEN di sini, dan insyaALLAH saya akan berkunjung balas ke rumah anda jika kelapangan.. Syukran syukran.. anda memang sweet litter pie saya.. :)