Klik sini walaupun skali..

Klik Utk Duit Tabung..

Nak tahu ade apa..? Klik Sini.. :)

Friday, April 26, 2013

Terjebak juga dengan ZALORA!


Assalamualaikum...

Terjebak juga aku dengan cik zalora.com.my tu..

JANGAN CAKAP DENGAN MAKWE, TUNANG, ISTERI, MAK,PAK, bla bla bla bla bla... haaaa!! tagline dia tu.. mmg semua tau kan...

semalam petang order barang2 ni.. 5 pasang semuanya.. hari ni dah sampai..
memang pantas dan tuntas betul... hmmmm.. 



Nah... sekotak besar kooooo!



Ni kat dalam kotak.. jeng jeng jeng.. ada 5 kotak.. so 5 pasang kasut...



Dah angkat semua.. kasi ambik gambar dulu.. huhhhhh.. kata ofismate aku tu... itu pun nak ek? 
of coz lah.. kan...



Ni untuk MR MAMA.... canvas shoes, lawa tak? merah hati...




1 pasang lagi utk MR MAMA, hmmmm.. dia tak tau pun aku beli ni... nanti balik rumah baru kasi suprise dia.. hmmmmm... harap2 kena dengan size dia.. aku amik size 40, sbb sebelum order aku ukur dulu dengan pembaris tapak kaki dia time tido.. hahahahah!



Ni aku nye... lawa tak kaler nyer? kaler je pun... wedges ni tengok kat gambar cantek..
skali sampai mmg tinggi woooooooo!!! agak2 nanti pakai time tak tergelincir jatuh terpeleOt cam nangka busuk... untuk elakkannye.. aku nak bagi sakinah je kasut ni.. hahahahah ngeri lak tengok ketinggiannya tu..



hmmm kuarkan kasi enterprem... lawa tang reben tu.. kan.. 


ni leopard kasut... tinggi dia tak tinggi sangat.. 7cm je... tapi tak kena dengan size kaki aku lak.. huhuhuhuu...



Ni pun sama.. bukan size kaki aku gak.. huhhhhhh... so kali ni order mmg tak kena dengan size kaki.. nak tanya sakinah dlu dia nak tak.. kalau dia tak nak kasut2 tu, aku nak soh ZALORA datang amik tukar size.. semua pertukaran boleh di buat within 30 days time... next week baru call diorang apa2 hal.. 



18 comments:

  1. borong sakan nih...tak pernah lahi deal dengan zalora, takut soping sokmo kekgi...haru...hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... ok je.. skali skala.. jangan selalu tau... :P

      Delete
  2. Assalamualaikum Kak,
    Wah cantik2nya kasut.. senang kan sekarang boleh order online? yg penting senang nak tukar kalau saiz tak betul. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam...
      betul tu ummi.. kat zalora ada time panjang untuk tukar size kalau tak muat.. kalau kat kedai pun cuma 3 hari... zalora 30 hari tauuuu..

      Delete
  3. aik kak nani camne lain size..cutting kecik kot ek..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la.. dia dah bagi size kaki kita dlm cm.. soh ukur betul2.. tak tau lak size 37 ni tak ngam.. biasanya beli size 37 gak... :( kena tukar balik...

      Delete
  4. Wow wow wow!
    Masa abg pos dtg jerit aaaaaaaaa tak? ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... giler tak jerit... teruja tau... :P

      Delete
  5. ingatkan guna voucher Jas... ni guna duit sendiri eh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. guna duit sendiri.. tapi voucher rm25 dapat free.. kira diskaun ler tu..

      Delete
  6. salam nani...wah!Bersoping sakan kat zalora ya?Cantik kasut2 tu...tuk raya ke?Yg atie nak gelak sakan tu...blh ukur kakai laki time dia todo.Kunun2nya nk kasi hadiah seperise la ya...Syoknyaa!!
    Atie nak jugakkkk..kasut zalora!:)

    ReplyDelete
  7. wah... aida mcm tergoda!!!
    lom pernah shopping kat zalora lagi...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meNGOMEN di sini, dan insyaALLAH saya akan berkunjung balas ke rumah anda jika kelapangan.. Syukran syukran.. anda memang sweet litter pie saya.. :)