Klik sini walaupun skali..

Klik Utk Duit Tabung..

Nak tahu ade apa..? Klik Sini.. :)

Wednesday, January 09, 2013

Weeks 37: OOOOpppsssss SELAMAT SUDAH LAH!


Assalamualaikum.....

Seminggu juga kan... 
lama nye dok spital... hari ni baru 1st day kat umah di tahun 2013... hmmmm jangan tak percaya... sambut tahun baru kat hospital.. :) 


1/1/2013 aku admit kat ward Hospital Serdang.. 

2/1/2013 Tarikh Operation.. 

8/1/2013 Discharged




ok... information all seperti tertulis di atas.. mudah untuk semua kan.. :)  tapi gambar baby waktu ni dah day#2, sbb day#1 aku tak larat bangun.. c-zer katakan... 1st day kena landing je.. 2nd day baru nak bangun duduk... boleh la pegang camera.. ahakksss!





Baby Safiyya with Mr Mama... :)
in day#2... :)



Yang ni day#3, baby Safiyya dah kena joundis, time ni mmg belum balik.. sbb aku plak kena demam, so dua2 kena tahan lagi dalam wad... sampai la 8/1/13 kitorang berdua dah di iktiraf sihat oleh doktor dan boleh balik rumah.. hoyehhhhhh!!! sonok gile dapat balik rumah.. :) ape pun now aku hari ke-8 berpantang okeh..  more more more days to go... sabo je ler.. 


okey UoLs, aku tak larat nak karang banyak2... see uOls again... tata...

And!! thanks pada semua yang mendoakan aku.. doa kalian di makbulkan allah.. aku selamat sudah.. terima kasih tak terhingga pada semua.. sayang korang ketat2... :) 




42 comments:

  1. wah.. tahniah ye.. comelnya baby.. slmt berpantang..take care.

    ReplyDelete
  2. Salam Makyong...
    alhamdulillah semua selamat...tertunggu2 berita makyong...comelnya baby saffiya ngan namanya..tahniah..dah bukan makyong dah yer..heheh kena panggil nani lak...oklah dengan beratnya tuh alhamdulillah cepat balik umah..

    ReplyDelete
  3. tahniah! cium safiyya utk akak yer.. hehe..

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah..tahniah tahniah nani...sudah kembali bersiaran..hehe..selamat berpantang ek..baru smlm duk teringat pasai nani..:D

    ReplyDelete
  5. Tahniah...baru je blogwalking, first time bagi komen...Tahniah!

    ReplyDelete
  6. Tahniah Nani..wah seronoknya ada baby kecik kat rumah..hari2 boleh tenung muka dia tidur..bila dah meragas bagai..letih! Take care ye..selamat berpantang

    ReplyDelete
  7. kak, tahniah....

    patut ler lama menyepi...apa2pun, alhamdulillah...safiyya, welcome ! nice name !

    eh eh sama birthday dengan aunty la safiyya ni...nanti kita celebrate together nak? heheheh

    Selamat berpantang kak....n selamat breastfeeding

    ReplyDelete
  8. Ya Allah... Comelnyer baby Safiyyah.... Alhamdullillah... akak & baby dah sihat... Selamat berpantang yer kak....

    Note: kak... Amirul Haikal sekolah mana? smlm tanya ngan Batrisya... dia kata Amirul Haikal dah pindah sekolah... Betul ker?

    ReplyDelete
  9. alhamdullilah dan tahniah atas kehadiran ahli keluarga baru..selamat berpantang yer

    ReplyDelete
  10. Assalammualaikum nani,
    Alhamdulillah, tahniah.cantik nama dan comelnya safiyya.

    ReplyDelete
  11. tahniah kak...dah bersalin rupanya...:)

    ReplyDelete
  12. Tahniah kak nani..chomel bb girl..nama sedap

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah dan tahniah...selamat menjalani tempoh berpantang...

    ReplyDelete
  14. tahniah..selamat berpantang..semoga sembuh cepat..

    ReplyDelete
  15. tahniah tahniah...patut diam jek...

    ReplyDelete
  16. Comel. Tahniah. Selamat berpantang & selamat menyusukan baby.

    ReplyDelete
  17. Salam Nani...makin berseri la umah nani,ada sekuntum bunga lagi.Comeiiii sgt,cam tingin nk baby lak.hihi(gelak gatai tuh!)
    Pasni..jg kesihatan leklok..pantang leklok..Sok2 dah nk mula keje,bak mai sini safiyya,atie jagakn.
    Meroyan la mama safiyya nanti..ulangalik perak >>> puchong.hikhik

    ReplyDelete
  18. Tahniah Nani alhamdulillah semua nya dah selamat comel je baby Saffiya tu insyaallah lepas ni boleh aktif berblog lagi heee..

    ReplyDelete
  19. Alhamdulillah

    tahniah , selamat sudah...

    sy rasa rindu ngan bb sy masa kecik2 dl la..

    owhhh tacing dh ni....

    sonok dpt bb kan..

    ReplyDelete
  20. Tahniah Nai...dah dapat baby comelll... selamat berpantang ye

    ReplyDelete
  21. Alhamdulillah.... comel baby

    ReplyDelete
  22. salam Jass...tahniah ye..alhamdulillah selamat semuanya...geramnya tengok baby...comel lote..rasa cam nak beranak lagi hu..hu...hu....

    ReplyDelete
  23. Tahniah.....selamat berpantang kak.....
    Comel baby....:-)

    ReplyDelete
  24. Tahniah Nani and family!
    Comel nama baby secomel empunya badan :-).
    Selamat berpantang and semoga semuanya sihat2 ye.

    ReplyDelete
  25. tahniah... saya dah selamat habis pantang... heheh

    ReplyDelete
  26. Alhamdulillah.. tahniah dan selamat berpantang..

    ReplyDelete
  27. salam nani..haih sudah keluar alhamdulillah..dh agak dah heheh...tak prasan..td pagi browse status x beranjak lagi week 36! heheh..Tahniah baby gal...kira apit anak laki la ni...ada teman lah kan kakak lps ni..:D

    ReplyDelete
  28. tahniah sis...comelnya safiyya...
    rindu bau baby...

    ReplyDelete
  29. tahniah, comei sangat2 baby safiyya.

    selamat berpantang n take care ya

    ReplyDelete
  30. Comelnya baby... tahniah kak.. :D

    ReplyDelete
  31. tahniah kak jass, ptt lama menghilang, operate rupanya, btw alhamdulillah semua dh selamat kan, comel baby, nama pon cantik, selamat berpantang kak, tggu turn saya plk, bln depan...urrgghhhh nak cium babyyyy

    ReplyDelete
  32. TAHNIAH kak....cuteeee nya Baby! :)
    selamat berpantang...take care....

    ReplyDelete
  33. Tahniah Nani. slmt berpantang....moga baby dan Nani sihat...

    ReplyDelete
  34. akak dah setel, sekarang ni turn ain plak akak, get ready untuk operate jugak pasni...cuaknya...

    hope akak dan baby safiya cepat2 membesar, errr...akak taklah eh, untuk akak...selamat menempuh pantang dan kembali slim...=)

    ReplyDelete
  35. Tahniah kak...bestnyer bau baby...bau syurga....fiza suke bau baby....boleh bau sampai sini nih....=)

    ReplyDelete
  36. selamat menjalani proses berpantang ye
    tak sempat akak nk jenggah bb comel ni hu hu
    nama pun best tu,semoga baik2 pasni ni k
    opps abg Haikal camne ...mesti sayang sgt bb baru ni kan

    ReplyDelete
  37. taniah akak ku, comei je bby saffiya tuh, kak naper ko kene czer kak? kejap2 lg msti bolat bby saffiya tuh... selamat berpantang kak

    ReplyDelete
  38. hai,jom join dua GA gempak ni!!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meNGOMEN di sini, dan insyaALLAH saya akan berkunjung balas ke rumah anda jika kelapangan.. Syukran syukran.. anda memang sweet litter pie saya.. :)