Klik sini walaupun skali..

Klik Utk Duit Tabung..

Nak tahu ade apa..? Klik Sini.. :)

Monday, December 10, 2012

Weeks 33: Hari Jadi ke-15..



Assalamualaikum... 

Hai uOOOllsss... i'm here, still ok.. apdet blog lagi u... hehehe.. but today i'm on leave.. saja amik cuti, sambung rehat.. esok cuti Public Holiday Sepena Hari Jadi Sultan Selangor.. so rabu baru masuk keje... :) tadi pagi baru sms inform mem, hari ni nak amik extra cuti untuk berehat.. so she just reply ok, and inform her about my status time to time... 


Hari ni hari jadi anak sulong... mmmm 
SELAMAT HARI LAHIR
buat
SITI HALIMATUN SAKINAH Bt JASSNI
semoga kakak membesar sihat, menjadi anak yang solehah, dan di berkati allah...
Mama, abah, adik2 semua sayang kat kakak.... :) so be a good gurl.. :) 


hmmmm.. pagi ni bekfes apa korang?
aku kat umah.. dah goreng ikan temenung goreng tepung, and ada sambal sotong kembang semalam.. so pagi ni bekfes makan nasi sambal sotong kembang + ikan goreng temenung celop tepung.. hik hik hik.. nyam nyam..


SELAMAT BEKERJA for uOls yang bekerja ye.. jangan marah2 on monday blues... :)


TATA

18 comments:

  1. Adui sedapnya sambal tumis sotong kembang....terliur saya..Selamat hari jadi to Siti....dok umah rehat tau!

    ReplyDelete
  2. Salam Nani..
    Selamat hari jadi untuk dik sakinah kita yer..semoga jadi anak yang terus berbakti kpd kedua orng tuanya...
    nani sehat ker hari nie..byk2 berehat yerr..makyeng pun makin tak larat nak jalan2 dibandar mcm hari nie..cepar letih..baik dok baring kat umah lagi..
    sedap kan ikan goereng celup tepung..lama ah tak merasa...

    ReplyDelete
  3. HAPPY BIRTHDAY SAKINAH!!...Semoga jadi anak yg solehah & berjaya mendpt result yg cemerlang dlm PMR nanti.Aminnn

    ReplyDelete
  4. Happy birthday buat anakanda Sakinah..
    Seronoklah cuti Nani. Dapat rehat panjang nampaknya.

    ReplyDelete
  5. Happy Birthday buat Sakinah... Semoga menjadi anak yang solehah dan sentiasa berada dlm keberkataan Allah..Amin....

    ReplyDelete
  6. Syok la cuti. Selamat bercuti. Ewah anak dara dia punya bday. Tak celebrate ke? Ucapkan selamat hari jadi utk Sakinah. Semoga berjaya di dunia dan di akhirat.

    Nani, pagi ni bfast roti gardenia dan susu dutch lady je.

    ReplyDelete
  7. Happy birthday untuk anak dara Nani... kami tak ada abak dara, tiga2 jantan teruna ha ha ha hahh...Moga Sakinah jadi anak yang solehah, berjaya dunia wal akhirat!

    ReplyDelete
  8. happy birthday to kakak sakinah..tahun ni amik pekse PMR la kan..semoga dapat flying color result n be good girl..:D
    syok la awk kan cuti direct yer..bagus jugak boleh rest betul2 sebelum deliver..

    ReplyDelete
  9. hepi besday sakinah....

    pg ni bekfes roti jala je...eh, dah lunch dah pun..hehe...

    ReplyDelete
  10. kniedaz>>>
    terima kasih ya.. mmfg rehat sakan ni.. hehehe.. :)


    ummuaidan>>>
    wasalam mak yeng, tu la.. penat plak rasanya.. dok umah leh baring2.. makan2.. jalan pun tak banyak kan... hmmmmm tapi niat nak kuar jap gi ada.. nak gi cari kek kat besdat gurl.. hehehe.. :) selamat berehat ye makyeng...


    azatiesayang>>>
    aminnnnnnnn.. semoga adik dan kinah dapat result cemerlang nanti.. :)


    Kakzakie>>>
    dulu2 nak apply cuti pun takot... sbb tak de alasan.. skrg ni nak cuti je rasa.. alasan dah sarat.. heheh.. sib baik bos faham...


    Ratu Hatiku>>>>
    aminnnnnnnn... ya robbal alamin.. terima kasih banyak2 ye... :)


    Lydshunshine>>>>
    Terima kasih ya... aminnnn.. ya robbal alamin.. :) roti ngan susu pun sodap.. :)

    ReplyDelete
  11. Amie>>>
    Ramai teruna pun ok gak tu.. hihihi :) hero belaka.. :)
    Terima Kasih amie.. aminnnnnn..


    nadia rashid>>>
    blom rehat panjang lagi.. rabu masuk keje.. sayang plak nak cuti awal.. sbb lom tau delivered bila.. :) hehehe


    aanie>>>
    terima kasih aanie.. :) roti jala tu sedap ape.. kan...

    ReplyDelete
  12. dah besar anka nani yerk..
    selamat hari jadi sakinah...
    moga jadi insan yang berjaya dunia akhirat..
    oooo cuti yerk harini...

    ReplyDelete
  13. Cho Zila>>>
    aah kak.. dah besar.. almaklumlah.. kawin muda.. hik hik hik... terima kasih kak.. :)

    ReplyDelete
  14. happy beday utk ank akk..semoga ank akk menjadi ank yg patuh to her parents..dan berjaya dlm pelajaran..

    ReplyDelete
  15. Sedapnyer smbal tumiss...x dan nk dtg blog akak psl day time x dpt nk bw dh..huhu..busy..:-)

    ReplyDelete
  16. hppy besday Siti Halimatun semoga mjadi anak yang solehah..moga bjaya didunia n akhirat...

    ReplyDelete
  17. happy b'day sakinah..umor anak nani sma ngan anak sulung kak zu.berapa umo nanti skrg..entah2 sama ngan umo kak zu

    ReplyDelete
  18. sotong kembang.sedap tu ;D

    hapy besday buat kakak juga ;D
    semoga membesar menjadi anak soleh :D

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meNGOMEN di sini, dan insyaALLAH saya akan berkunjung balas ke rumah anda jika kelapangan.. Syukran syukran.. anda memang sweet litter pie saya.. :)