Klik sini walaupun skali..

Klik Utk Duit Tabung..

Nak tahu ade apa..? Klik Sini.. :)

Thursday, October 11, 2012

"Gieyana Giveaway ~Saya Mahu!"




Jom join.. sape nak klik kat SINI

Tarikh Tutup: 19 Oct 2012 ( be4 12 midnite)

Saya mahu menang dalam giveaway ini kerana saya ingin hadiah yang di sediakan oleh Gieyana, sebagai tanda perkenalan saya yang baru bermula dengan Gieyana, mungkin ini adalah satu tanda persahabatan antara kita.. cewahhhh.. :) di samping itu, saya amat-amat sukakan perfume tak kira dari mana sekali pun, menjadi hobi saya bila dapat memiliki perfume berbagai jenama dan bau sebagai koleksi tersendiri.. :) 

9 comments:

  1. alamak...ini satu giveaway yg best.
    perfume?
    waaaa....semerbak dah bau blog nieh....*kembang2 idung*

    ReplyDelete
  2. join GA gie ye..cm best je..
    gud luck..smoga dpt perfume tu..

    ReplyDelete
  3. Salam kak! kita ni kalau giveaway2 ni mmg kita lah org paling pemalas nak join hihihi... tp tu lerr sapa tahu kan kalau bertuah dpt adiah free :-)) gd luck kak!

    ReplyDelete
  4. alamak rajinnyer ko ..
    akak memang tak berapa nak rajin...
    selamat berjaya ok....

    ReplyDelete
  5. GA sahabat sy ni....

    gud luck kak..

    ReplyDelete
  6. Thks sis psl sudi joint..oh yer..lupa ar nk letak syarat utk tinggalkan link kt entry..akak, nnt tinggalkan link kt entry k..:-)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meNGOMEN di sini, dan insyaALLAH saya akan berkunjung balas ke rumah anda jika kelapangan.. Syukran syukran.. anda memang sweet litter pie saya.. :)