Klik sini walaupun skali..

Klik Utk Duit Tabung..

Nak tahu ade apa..? Klik Sini.. :)

Tuesday, September 18, 2012

Kenangan Sukaneka Haikal...

Assalamualaikum...

'


'


'


Selamat Hari Isnin SELASA.... opppsss.. isnin cuti sempena hari MALAYSIA... so hari ni Selasa baru masuk keje... jadi mOOd hari ni mcm mOOd hari isnin lah... ape pun.. kira hari je.. 4 hari keje... lepas tu cuti.. adOOOiyaiipun, kira hari plak ye.. mcm malas benor je nak keje kan... alaaa.. cam biasa la.. keje tak kene.. dok umah pun tak kene... gi jalan2 je kene... cuti 3 hari tak cukup lagi ke berjalan2 sana sini.. OH last2 minit merata tempat... sampai smlm isnin cerry berry kat umah... sib baik smlm cuti.. kalau tak sure2 dah MC plak... huhh.. 



'


'


Semangat... mari ko semangat.... 


'


'


Citer berkenaan sukaneka kat Tadika Cahaya Intan.. Haikal nye kinder wat sukaneka ni bulan bape tah.. lama punya citer.. sampai tak hengat... time2 ni i tengah mabok teruk... yang amik gambar ni pun anak i je.. kalau nak harap i amikkan nampaknya tak de la kenangan haikal ngan sukaneka tahun ni.. Sebab tahun depan haikal dah masuk 6 years, so i hantar dia ke Pra-Sekolah... senang sikit dia nak sesuaikan diri ngan sekolah bila masuk darjah 1 nanti kan.. tak payah ler i nak temankan dia plak.. next year plak baby dah kuar kan.. so haikal kena jadi big boy.. kena pandai2 bawa diri.. betul tak.. and kenangan haikal waktu kinder kat sini last year plak, waktu tu haikal baru 4 years.. jadi haikal tak dapat joined this sukaneka.. sbb waktu tu haikal demam + asma plak.. so haikal gi kejap je hadirkan diri, lepas tu tak sampai 1/2 jam dah mintak balik.. kesian dia.. tak dapat main waktu tu.. tapi this year haikal sihat.. haikal pun pandai bawa diri.. tengok gambar tu.. sibok je haikal dok tengah anak2 dara kan.. muka tak malu betul.. hehehe


haikal with rakan2 kinder.. kenangan tadika 2012 -  5 years


sembang ape tu? hihihi cam best je citernye..  
time ni i ngan anak i dok jauh dari haikal.. kita zoom habis utk snap pics ni.. klu dekat2 nanti haikal x nak amik gambar.. dia lari plak... so senyap2 je curi amik gambar candid... 



sempat shoot cendawan ni.. lawa kan.. kecil + comey je..




Haikal masuk acara lumba lari 5 yrs.. haikal dapat no.2.. yang hujung sebelah kanan.. dapat no.1.. kecil2 cili padi tu.. bukan main kuat lagi dia lari.. :) clever boy... 



Pics ni curik2 amik gak.. haikal tengah sarungkan kasut.. sibok je kakak nye amik gambar adik... haikal pun tak sedar yg kakaknye amik gambar ni... hihihihi.. :) 


Ok semua... abis suda untuk hari ni.. tata.. :)

13 comments:

  1. ni je ke? cam tak ikhlas je bt ntry ahak2... jgn marah mak yong

    ReplyDelete
  2. Norhidana>>>
    hahahahaha... tengah2 wat entry.. tetiba bos masuk.. abis idea melayang dik oii.. :P

    ReplyDelete
  3. hehe... selamat merajinkan diri mengupdate ye...
    akak pulak tengah kemarok update entry kat fotopages.. bukan apa.. sebab lepas2 raya ni memang takde peluang nak eksperimen kat rumah.. tiap2 minggu ada xtvt luar.. tu yg takde resepi2 terbaru.. hari2 biasa pun masak biasa2 je.. so mls amik gambar.. bila blog tak update adalah masa nak update fotopages.. heee.. jomlah jenguk2 fotopages akak ehh... tp cerita2 lama je yg sempat update.. cerita terbaru masih tunggu Q.. hehehe..

    ReplyDelete
  4. MaDiHaA a.k.a Ratna>>>
    hehehe.. nani pun dok clear album ni.. apdet citer2 yg zaman mabok hari tu.. cewahhh.. hehehe.. :) ok kak.. nanti ada masa nani terjah FP plak..

    ReplyDelete
  5. zaman kanak2 memang sangat indah... rasa nak jadi kanak2 semula!

    ReplyDelete
  6. Amie>>>
    betul tu... tapi skrg dah besar2 ni.. kena jadi mak kanak2 je.. hik hik...

    ReplyDelete
  7. wah sukan best tu dpt no 2, terror la Haikal ni
    comey cendawan kecik tu

    ReplyDelete
  8. anak ila lum lagi buat sukan kat tadika dia

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum Nani :D
    Seronoknya jadi kanak2..sekrg ni mcm2 acara ada, zaman Kak Lin dulu tak ada sukaneka...cuma main pondok dengan rakan sekampung kat belakang rumah...hahahha

    ReplyDelete
  10. Greetings from Los angeles! I'm bored to death at work so I decided to browse your blog on my iphone during lunch break. I really like the information you present here and can't wait
    to take a look when I get home. I'm shocked at how fast your blog loaded on my mobile .. I'm not even using
    WIFI, just 3G .. Anyhow, very good blog!

    Feel free to visit my page :: laser hair removal Cape Town

    ReplyDelete
  11. My spouse and I stumbled over here from a different page and thought I might as well check things out.
    I like what I see so now i am following you.
    Look forward to looking into your web page again.

    my blog :: Diamond Polishing

    ReplyDelete
  12. Hello! Do you know if they make any plugins to protect against hackers?
    I'm kinda paranoid about losing everything I've worked hard on.
    Any recommendations?

    my web site more info

    ReplyDelete
  13. I am sure this piece of writing has touched all the internet visitors, its really really good piece of writing on building up new website.


    My web blog ... central vacuum systems Gauteng

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meNGOMEN di sini, dan insyaALLAH saya akan berkunjung balas ke rumah anda jika kelapangan.. Syukran syukran.. anda memang sweet litter pie saya.. :)