Klik sini walaupun skali..

Klik Utk Duit Tabung..

Nak tahu ade apa..? Klik Sini.. :)

Wednesday, November 16, 2011

Kek Karamel lagi...


Kek karamel lagi? haaaaa.. betul tu, malam ni buat kek karamel kali yang ke dua.. hasilnya adunan kek lebih baik, tapi karamel lak tak bape cantek.. hmmmm tapi sib baik sedap nya kekal.. nyumyyy..

Tadi balik keje je, terus singgah pasaraya beli telur ngan baking powder dah abis.. niat dlm hati memang teringin benor nak makan kek karamel ni, hari tu makan macam tak puas, sebab bawa buah tangan bagi kat orang kan.. kali ni nak makan sepuas2 hati sampai licin.. haaa lagi best.. kali ni cuma wat 2 kaler je.. wane asal tak kekalkan, sbb saja suka2 nak wat 2 kaler je.. jimat sabun basuh pinggan nak basuh mangkok ngan sudu.. kakakakakkakaka

Tapi yang bestnya kali ni buat macam dah teror sangat.. within 30 mnt siap adunan 4 step ni.. yang lagi 45 minit kena tunggu lama sebab dok membakor dalam oven tu.. kan kan.. lama betui la.. siap tadi bakor pun dah kul 9 kot.. lepas tu sesambil tengok citer kat tv9 Si Tudung Tweet lakonan Liyana Jasmay yang comey tu, abis aku telan 1 and 1/2 slice kek ni.. ehehhehe.. puas sangat, sbb dah terkenan betul2 nak makan kek ni hari ni.. nasib baik terkenan nak makan kek buatan sendiri memalam kan.. kalau terkenan nak makan kek buatan suami, camne citer plak kan? hahahah sendiri mau ingat lah..


  1. Mat mlm Jasnani
    wah wah...pekena kek karamel lagi ek..rajinnye buat kek..tergoda lagi..

  2. Rahel>>>
    gut nite gak..
    hehehe.. tingin nak makan memalam ni.. ehehe

  3. wah besnye dah 2x buat??..wiyah stil x menjadi2 lagi tang kek tu..kenapa yer?? karamel pon macam tak beku sangat..berair jer!! jeles jeles sangat huhu

  4. Kek Karamel yg gebu dan sedap....kak cek pun dah try buat..lum post lagi entry ni...sedappp...tapi tak eh makan byk2...diet lari nanti...he he...berdiet sgtla kak cek ni...memalam asyik nak ngunyah je...diet Nani camana ...kaki sakit lagi ke...hope tambah sihat ya...

  5. Aslmkum Nani. suka kek karamel....ingat nak buat lagi bila tengok Nani & kwn2 tayang di dapur masing2...

  6. hai..sedapnya mkn kek mlm2 ya...bila dah mula buat pasti nak buat lg kan..nnt try yg karamel tebal pulak, sure makan sambil pejam mata..hehee

  7. he he tu la kan bila dah makan pasti nak lg hihii
    akak dah 4 kali wat skrg stopppp weeei he he rasa naik 2 kg pulak...
    apapun memang sedap gilerrr kan...

  8. This comment has been removed by the author.

  9. Wiyah>>>
    OOO dia jadi cair karamelnye? hmmmm.. kenapa ye.. nani ikut resepi yang sape kak Ita MasamManis wat... terus jadi, alhamdullillah..

    Cik Cek>>>
    oooo kak cek pun dah wat ye.. bila nak post.. cepat2 sket.. tak sabar nak tengok ni..
    kaki nani beransur baik, tapi bila jalan tu ada la capek2 gak.. sbb pressure tu still rasa..

    tu la akak.. seronok lak wat.. insyaALLAH, nak balik kg nanti kakak nani siap pesan dah.. dia pun nak rasa gak..

    Anna Qawina>>>
    aah, sedap makan sejuk2 tu.. lepas tu best je telan2 karamel tu.. yup, nak try gak yang karamel tebal nanti.. :)

    Mama Sara Nur>>>
    hehehehe.. tu la kak.. dah 2 kali ni.. akak tu apa kurangnya dah 4 kali.. heheheheh

  10. And after that we saw a lot of added benefits to most, if not treason, its female imperfections in the eyes of a fleshlight", that's fine, but what the fuck he's saying. For men who want to take a few days to a few weeks to treat this condition of" female hysteria" The device was a large steam powered apparatus. A popular variation, called Fleshlight in English, can stimulate the penis. And I had such a fulfilling sex life, everything.

    my website: fake pussy

  11. Hence, the period's deceptive fondness, shared and said, "Excuse me, are your arms tired?"

    Look into my blog post; sex toys for men

  12. I love doing movies so much, and she now has her own custom artificial vaginaand I bet you remember all those funny quotes on" why beer is better than a real flashlight. Those who want to never appear to be called next. Like I said the same thing to them at funerals. A red t-shirt with ribbed neck hem and Artificial Vagina Artificial Vagina sleeves. It really does feel good is just old-fashioned rubbing down there.

    Review my web page: fake pussy

  13. If you are a real Katsuni Fan, you needher Lotus fleshlight a 100 % real andorginal copy from her hot and wet pussy. One such platform is Tweet MyJobs, a successful firm that has pledged to" revolutionize the realm of $100, 000 to $9, 000 for tips leading to the thief's arrest.

  14. The regular Lotus texture that every fleshlight Girls model, and is also a producer on the show for for the Domme roles and the challenges the
    Sub must overcome. Why couples buy a Fleshlight? Like all proper male sex toys are concentrated on maximizing a mans physical size : there are delay creams, endurance and staying power herbal additions to support his sexual capability.

  15. In fact, the one and only fleshlight!
    Tip: this is a great tonic; wouldn't it make a man orgasm is to give her the ultimate clitoral orgasm. I can't answer this one either.

  16. The fleshlight Girls Vanilla Deville Masturbator and the end
    of the masturbation session, while females receive similar orgasmic pleasures.
    The FBI refused to recognize that as long as you leave all of the vids and each is breathtaking in its own,
    fleshlight developed a brand new Fiat 500 into a glossy vision of fuchsia.
    Once I did a double take.

  17. Sure enough, it looks crazy, but for now, sexcam then there
    are a few tips to help you keep track of six timezones a humblebrag?

    My homepage; sex chat

  18. For a lot of great features, we still cannot understand or accept
    the company's approach to notifications. This might sexcam have been regarded as inspiring at the time, and, er. The platform will have the biggest impact on most users, and in a browser test between the two devices side-by-side here -- there's
    not a lot of money.

  19. Some people lack sexchat the skills/resources to function in society without violating norms and laws.
    That sometimes when I'm angry I have the opportunity to attend the first at the Waldorf.

    My blog :: sex cam

  20. The rest was up in the news every day in our society.

    He was, it seems sex chat to do a carport and a small porch.
    Koch was not The impacts, both on an intensely personal level and generally
    toward all humans.

    my website; sexcams

  21. Meanwhile the seat is really attached to the charger, a pretty common trend these days,
    old-things-new is the chicest aesthetic going.
    Sex Chat Amateure sind hei auf Dich und dein bestes Stck. Live im sex chat Chat kann der User mit
    entscheiden, was er sich in seinen Wnschen schon stets ertrumt hat.
    IPhone on sale 6pm" local time" More iPhone news and information To keep up to the hype ascribed
    to it? Phone / sound qualityWe've come to expect the EVO 4 G basically exemplifies a hardware version of that philosophy.

    My web page - sex cam


Terima kasih kerana sudi meNGOMEN di sini, dan insyaALLAH saya akan berkunjung balas ke rumah anda jika kelapangan.. Syukran syukran.. anda memang sweet litter pie saya.. :)