Klik sini walaupun skali..

Klik Utk Duit Tabung..

Nak tahu ade apa..? Klik Sini.. :)

Friday, February 25, 2011

Pizza Sosej pulak...

Assalamualaikum... :)
selamat tengah hari... :) selamat hari jumaat.. :)
alhamdulllillah sebab masih berpeluang bernafas lagi..




Posink dalam pinggan - makan pizza wat sendiri
ni best... macam2 boleh taruk.. kalau suka taruk je..
kalau tak suka tak yah taruk kan.. senang..
sooooo.. apa yg jadi pilihan hati.. tentulah yang kita
wat sendiri.. sebab ikut citarasa mulut dan anak tekak sendiri..





Posink tak potong lagi... - wat pizza cam biasa cara2
based dia aku follow yang tok2 guru wat.. cam biasa
tok guru aku... hana jepun wat... senang cara2 nya..
and sekarang aku dah tak yah tengok dah list ramuan..
semua dah set dalam pale.. ehehehe.. *konon nye teror*
tapi sbnarnya aku masih bnyk kena baiki.. untuk mutusamy
keunggulan based aku tu... :)





'


'

ni saja aku nak tempek video haikal yang tengah
nyanyi lagu gajah.. :)
saje la kan.. wat koleksi peribadi.. :) ehehe




ok semua...




>



<



>



<



AKU NAK JENJALAN MAKAN ANGIN LAUT ..
KAT BAGAN LALANG, ESOK.. :)
DAH TANYA EN GOOGLE DAH MAP NAK GI SANA..
EHEHEHE.. JOMMMM..





SELAMAT BERCUTI

SELAMAT BERHARI MINGGU

SELAMAT UNTUK SEMUA..

2 comments:

  1. Chik Mimi>>
    wiwiwiwi.. mai la.. jemput skali.. :) ehehehe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meNGOMEN di sini, dan insyaALLAH saya akan berkunjung balas ke rumah anda jika kelapangan.. Syukran syukran.. anda memang sweet litter pie saya.. :)