Klik sini walaupun skali..

Klik Utk Duit Tabung..

Nak tahu ade apa..? Klik Sini.. :)

Tuesday, January 18, 2011

Contest Gambar Tak Nampak Muka Paling Cool



Jalan2 petang ni.. ternampak G.A NI ..
sape2 nak join jom ramai2.. and mudah je
syarat2 nya.. aku pun nak join sebab
ade ambil gambar tak nampak muka tak lama
dulu.. :)

gambar yg di pertaruhkan ialah:-


okey tak? hehe..

Rakan2 kena tag:-



9 comments:

  1. hehe...best jugak gambar camni kan??
    thanx tag sy...

    Good luck!!

    ReplyDelete
  2. ok..gambar tu
    pandai posing korang semua yer

    ReplyDelete
  3. aanie>>
    ehehehe.. tol.. amik gambar tapi tak nampak muka.. mmg kelakar jer... :)

    ReplyDelete
  4. Ati Masrif>>>
    hehehe... anak2 la tu.. ngan anak2 member.. :D

    ReplyDelete
  5. wah..pandai possing yer...
    nak kena cr gbor nih

    ReplyDelete
  6. noor>>>
    ekekeke.. secara spontan je.. soh posing.. tapi tetiba semua paling ke longkang tu.. kakakaka

    ReplyDelete
  7. mesti byk ikan kt lombong tuh...
    mncing pon bez...
    gudluck;)

    ReplyDelete
  8. Salam... jemput jenguk kat blog k coz tarikh tutup contest dah tukar... :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meNGOMEN di sini, dan insyaALLAH saya akan berkunjung balas ke rumah anda jika kelapangan.. Syukran syukran.. anda memang sweet litter pie saya.. :)