Klik sini walaupun skali..

Klik Utk Duit Tabung..

Nak tahu ade apa..? Klik Sini.. :)

Friday, October 22, 2010

Makan Lunch kat Bumbu Bali.........

Assalamualaikum..............


Hari ni dah masuk ke hari Jumaat... jadi hari
jumaat ialah hari terakhir dalam minggu aku keje..
ramai orang yang bekerja dari hari isnin - jumaat
je kan.. and aku tak nafikan ade gak ramai yang
keje dari isnin - sabtu.. kan... mmmmm memasing
punya akta syarikat lah kan.. kita yang bekerja ni
follow je ape yang syarikat dah tetapkan.. :D
hmmm... plan ape cuti esok & ahad?
Pagi2 tadi time drive kete... dah plan baik dalam
kepala otak... ape aku nak wat esok.... soooooo
aku rasa2kan.. minggu ni jadi lagi lah aku gi joging
kat Taman Bukit Jalil tu... and arround kul 11am balik
umah... leh singgah pasaraya beli lauk2 tuk masak
lunch.. and sebelah petang nye lak aku nak jumpa
mak/abah aku yang akan datang ke KL esok... :D
haaa... amacam? kira orait lah kan schedule aku tu..
sebelum gi jumpa mak/abah aku kat umah kakak aku,
boleh la aku buat kek ke... or apa yang patut kan..
leh bersantap-santapan ngan diorang nanti.. hehe..


'

'

'

'

'


ni lak aku nak tempek gambar lunch aku baru2 ni
kat bali... haaa bukan aku gi Bali nun tu...
aku gi makan lunch kat restoran Bumbu Bali yang
dekat sangat ngan opis aku ni... hehehe..


Banana, lime & paper mint blanded


Beef and prawn stick Combo 


Pisang bakar with ice cream
 & caramel source 


Selamat bercuti untuk Semuaaaaaa and
Jumpa Lagi nanti InsyaALLAH....

2 comments:

  1. Salam Nani....Semua Menu Ni Amat Menyelerakan....

    ReplyDelete
  2. Lin Rosly>>>
    w'salam... hehehehe :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meNGOMEN di sini, dan insyaALLAH saya akan berkunjung balas ke rumah anda jika kelapangan.. Syukran syukran.. anda memang sweet litter pie saya.. :)